Görüş Bildir
Haberler
THY, Tüm İç Hat Seferlerini İptal Etti

THY, Tüm İç Hat Seferlerini İptal Etti

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk Hava Yollarıİstanbul Atatürk Havalimanı'ndan yarın öğleye kadar yapılacak olan tüm iç hat seferlerinin karşılıklı olarak iptal edildiğini duyurdu.

THY  yetkilileri, yolculardan uçuşların güncel durumu ile ilgili bilgileri internet sitesinden kontrol etmeden havalimanına gelmemeleri istedi. Ayrıca THY, bazı dış hat seferlerinde de iptaller olacağını açıkladı.

6 bin 500 yolcu otele yerleştirildi

6 bin 500 yolcu otele yerleştirildi

İstanbul'daki yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle uzun menzilli ve Avrupa'nın yatılı hariç tüm uçuşlarını iptal eden THY, Atatürk Havalimanı'nda kalan yolcularının bir kısmını otellere yerleştirdi. 

 THY'nin şu ana kadar 6 bin 500 yolcusunu anlaşmalı olduğu çeşitli otellere yerleştirdiği öğrenilirken, otel desk önünde uzun kuyruklar oluştu.  Bu arada, yoğun tipi ve taşıt ulaşımında yaşanan zorluklar nedeniyle bazı yolcuların da otellere transferi yapılamadı. Bu yolcuların, havalimanında bulunan konferans salonları ile iç ve dış hatlar geliş terminalinde bulunan salonlarda ağırlanmaya başlayacağı öğrenildi. THY şu ana kadar yolculara 20 bin kişilik kumanya dağıttı.

  • Kaynak: AA ve DHA
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0