Görüş Bildir
Haberler
Hatice Aslan'dan Yıllar Sonra Gelen Tolgahan Sayışman İtirafı: Öfke Problemi Vardı!

Hatice Aslan'dan Yıllar Sonra Gelen Tolgahan Sayışman İtirafı: Öfke Problemi Vardı!

Hacer Tonay
09.12.2021 - 11:08

Yıllardır ekranlarda en sevilen dizilerde rol alan ünlü oyuncu Hatice Aslan, Armağan Çağlayan'ın YouTube programına konuk oldu. Dizilerdeki başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan deneyimli oyuncu rol aldığı Lale Devri dizisindeki rol arkadaşı Tolgahan Sayışman hakkında çok şaşırtan itiraflarda bulundu. Hatice Aslan öyle şeyler söyledi ki duyunca çok şaşıracaksınız. İşte Hatice Aslan’ın itiraflarına dair tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ekranların eskimeyen yüzü Hatice Aslan, yıllardır sergilediği oyunculuk performansı ve güzelliğiyle canlandırdığı her karakterde adından söz ettirmeyi başarıyor. Hayat verdiği her karakterle adından söz ettiren deneyimli oyuncu son olarak, Armağan Çağlayan'ın YouTube programının konuğu oldu. Programda samimi açıklamalarda bulunan güzel oyuncu Tolgahan Sayışman için çarpıcı bir ifade kullanarak ‘Öfke kontrolü yoktu’ dedi.

Sete Geldiğinde İyi Değildi

Sete Geldiğinde İyi Değildi

Katıldığı programda yıllar sonra itirafta bulunan Aslan, 'Tolgahan sete geldiğinde iyi değildi ve karşısında ben vardım. ‘Zümrüt' karakteriyle sahneye girmek üzereydim. Maalesef özellikle oyunculuk okumayan arkadaşlarımız, seni sette o karakterle bütünleştiriyor. Bana denk geldi. Öfke kontrolü yoktu' dedi.

'Dava Açmadım'

'Dava Açmadım'

Ünlü oyuncu, Lale Devri dizisinde birlikte rol aldığı Tolgahan Sayışman ile ilgili söyledikleriyle gündem oldu. Hatice Aslan, şunları söyledi: 'Tolgahan sete geldiğinde iyi değildi ve karşısında ben vardım. 'Zümrüt' karakteriyle sahneye girmek üzereydim. Maalesef özellikle oyunculuk okumayan arkadaşlarımız, seni sette o karakterle bütünleştiriyor. Bana denk geldi. Öfke kontrolü yoktu Tolgahan'ın.

Sonra barıştık. O özür diledi. Mühim olan onun hata olduğunu görebilmek ve bir daha yapmamak. Nitekim öyle oldu. Dava açmadım. 'İki bölüm uzak sahneler yazalım, ne olur ne olmaz' dedim. Sonuçta Tolgahan benim çocuğum sayılır. Kendiyle ilgili bir sıkıntısı vardı, benimle ilgili değil.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın