Görüş Bildir
Haberler
Hastanede ‘Kumar’ Skandalında Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Hastanede ‘Kumar’ Skandalında Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Batuhan
22.03.2021 - 14:29

Eskişehir’de bir kamu hastanesinde aralarında doktor, sağlık memuru ve güvenlik görevlisi bulunan personelin, acil servisteki ofiste iskambil kağıdıyla ‘kumar’ oynadığı iddiası üzerine başlatılan soruşturmada yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntüler, personelin daha önce de aynı ofiste defalarca kumar oynadığını gözler önüne serdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eskişehir’de kamuya ait bir hastanede geçen Ocak ayında aralarında doktor, güvenlik görevlisi ve sağlık memurlarının bulunduğu personelin, acil servisteki ofiste kumar oynadığı iddia edildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, personelin iskambil kağıtlarıyla oynadığı görülürken, Eskişehir Valiliği ile Sağlık İl Müdürlüğü, 14 kişi hakkında adli ve idari soruşturma başlatıp, 5 kişiyi açığa aldı. Soruşturma sürerken, açığa alınan personelin görevine döndüğü öğrenildi.

Farklı zamanlarda da oynadıkları belirlendi

Farklı zamanlarda da oynadıkları belirlendi

Öte yandan soruşturma dosyasına da giren yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, hakkında soruşturma yürütülen personelin farklı zamanlarda Da aynı ofiste iskambil kağıdıyla oyun oynadığı, bu sırada hastane girişindeki danışma ve acil servisin boş olduğu yer aldı.

İşte o anlar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
6
5
4
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ecem Balkanlı

ne var bunda anlamadım? İnsanlar gece gündüz demeden çalışıyorlar, salgında hayatlarını tehlikeye atmak pahasına hem de... Bırakın da molalarında nasıl eğlen... Devamını Gör

buslem 122

Bu saglıkcılara netflix new amsterdan seminer olarak izletilmeli.

mel son

hocam serum bitti demeye çalışsan dövecek gibi olur alçaklar.