Görüş Bildir
Haberler
Hastane Çalışanlarından Kanser Hastası Kıza Müthiş Sürpriz: Favori Şarkı ile Flash Mob

Hastane Çalışanlarından Kanser Hastası Kıza Müthiş Sürpriz: Favori Şarkı ile Flash Mob

Cantug Fidan
22.09.2015 - 13:47

Willis Knighton Proton Terapi Merkezi'nde 12 yaşındaki Sophia Petikas'ın son günüydü ve hastane çalışanları ona bir sürpriz yapmak istemişti. Buyurun o güzel ve özel sürpriz.

Kaynak: http://aplus.com/b/hospital-staff-fla...
İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte Sophie ve hastane çalışanları.

İşte Sophie ve hastane çalışanları.

Hastanenin yöneticisi Greg Sonnenfeld'in açıklamasına göre Sophia'nın omuriliğinde 2 yıl önce büyük bir tümör bulunmuştu.

Sophia için en uygun tedavi yöntemi proton tedavisiydi ve Sophia tedavi için Willis-Knighton tedavi merkezini seçti çünkü burası evine daha yakındı ve ailesine daha yakın olabilecekti.

Onu onurlandırmak istediler.

Onu önce bekleme odasına çağırdılar. Herkes Sophia ile aynı ayakkabıları giymişti. Sonrasında ise ilk gün Sophie'ye dans öğrenme sözü veren çalışan, Sophie ile konuşmaya başladı.

Sana bir sürprizimiz var.

''Sana bir sürprizimiz var. Hatırlarsan tedavinin ilk günü sana o dansı öğreneceğim demiştim, o dansı şimdi hepimiz öğrendik ve seninle son gününde yapmak istiyoruz. Hadi dışarı gidelim ve yapalım'' dedi bir çalışan.

''Bu bizim için unutulmaz bir sürprizdi, bu eşşiz anı bize yaşattıkları ve kızımız Sophie'yi mutlu ettikleri için hastane çalışanlarının hepsine çok teşekkür ediyoruz.'' diyor Sophie'nin ailesi.

Buyurun işte Sophie'ye hazırlanan sürprizin videosu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0