Görüş Bildir
Haberler
Harun Erdenay'dan Enes Kanter'e Sert Cevap

Harun Erdenay'dan Enes Kanter'e Sert Cevap

Batuhan
15.07.2015 - 13:12
İçeriğin Devamı Aşağıda

Harun Erdenay, Enes Kanter'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği iftar organizasyonundaki bir fotoğraf hakkında yaptığı yorumla ilgili açıklamada bulundu.

Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay yaptığı açıklamada; ' Enes Kanter, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği iftar hakkında sarf ettiği çirkin sözler için Türk halkından özür dilemelidir. O fotoğraf bizim için gurur vericidir .' dedi.

' Yaptığı bu hareket büyük ayıptır. Neyi kovaladığını bilemiyorum. Amacı nedir? Bizden değil Türk halkından hemen özür dilemesi gerekir. Bizim böyle bir fotoğrafta yer almamız bizim açımızdan gurur vericidir. Çağrıldığı zaman Milli Takım'a gelmiş olsaydı böyle bir söz söyleyecek miydi? ' dedi.

Kaynak: http://tr.eurosport.com/basketbol/har...

Erdenay, Enes'i 3 yıl önce Milli Takım'a davet ettiklerini ancak gelmediğini hatırlatarak sözlerini şöyle sürdürdü: ' Sayın Cumhurbaşkanımız bizi iftar yemeğine davet etti, biz de gittik. Beraber fotoğraf çektik. Bunlar çok normal. Bunu eleştirmek Enes'in haddine değil. Geçmişte gerek sporculuk gerekse yöneticilik zamanında Enes ile bu tip karelerde çok yer aldık. O zaman niye eleştirmiyordu? Bu yaptığı Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı bir ayıptır. Üç sene önce Ömer Aşık sakattı, kendisine ihtiyacımız vardı ancak gelmedi. Üç gün kala omzumdan dizimden sakatım diye haber gönderdi. Çıkıp hem Cumhurbaşkanımızdan hem de Türk halkından özür dilemelidir .'

Sabah

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0