Görüş Bildir
Haberler
Harry Potter spin-off'u Fantastik Canavarlar Hakkında Her Şey!

Harry Potter spin-off'u Fantastik Canavarlar Hakkında Her Şey!

7 Maddeyle Fantastik Canavarlar!

Harry Potter serisiyle içli dışlı değilseniz, 'Bu da nereden çıktı' diyebilirsiniz. Harry Potter'ın yazarı J.K. Rowling'in yazdığı ve senaristliğini üstlendiği 'Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?', 18 Kasım 2016'da sinemalarda. İşte merak edenler için,  yeni seriye 7 maddede bakış...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. FİLM HARRY POTTER'IN ÖNCESİNİ Mİ ANLATIYOR?

Film Harry Potter'ın Büyücülük Dünyası'nda geçiyor. Harry Potter’dan 70 yıl öncesini anlatıyor fakat ondan bağımsız bir hikaye. Yani Harry Potter ile doğrudan bir ilgisi yok diyebiliriz çünkü 1926 yılının New York'unda geçiyor.

2. FİLMDE HARRY POTTER KARAKTERLERİNİ GÖREBİLECEK MİYİZ?

2. FİLMDE HARRY POTTER KARAKTERLERİNİ GÖREBİLECEK MİYİZ?

Fragmanlarda geçen ilk tanıdık isim Albus Dumbledore. Kendisi baş kahramanımız Newt Scamander’ın Hogwarts’tan atılmasına önceleri karşı çıkmış. Fakat kendisini filmde görecek miyiz yoksa sadece fragmandaki gibi diyaloglarda mı adı geçecek orası henüz belli değil. Bunu filmi izleyip göreceğiz.

3. FİLMİN TAM OLARAK KONUSU NEDİR?

3. FİLMİN TAM OLARAK KONUSU NEDİR?

Newt Scamander adındaki büyüzoolog bir hediye (ne tür bir hediye bilmiyoruz belki de bir canavar) almak için New York’a geliyor. Fakat burada karşılaştığı bir No-maj (Amerikan Muggle’ı) olan Jacob, Newt’in sihirli yaratıklarla dolu bavulunu yanlışlıkla açıyor. Canavarlar kaçmaya başlayınca olaylar büyük bir kaosa dönüşüyor. Amerika’daki büyü karşıtı (hatta büyücü-cadı avlayan) ölümcül örgütler olduğundan deşifre olmamak için devreye Amerikan sihir bakanlığı MACUSA giriyor. Ve karakterlerin başı da böylece dört köşeden derde giriyor ve macera başlıyor.

4. FİLMDE HOGWARTS GİBİ BİR BÜYÜCÜLÜK OKULU GÖRECEK MİYİZ?

Filmin senaristi de olan Harry Potter yazarı J.K Rowling, Pottermore üzerinden “Kuzey Amerika Büyücülük Tarihi” başlıklı hikayeler paylaştı. Buna göre Amerika’daki büyücülük okulunun ismi Ilvermorny. Okulun hikayesi, binaları hatta testleri bile Pottermore üzerinden yayınlanmış durumda. Bu okulu ilk filmde mi yoksa ikinci ya da üçüncü filmlerde mi göreceğiz orası hala büyük bir sır.

5. FİLMİN KİTABI VAR MIYDI?

'Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerelerde Bulunurlar?' aslında Harry ve arkadaşlarının okulda kullandığı bir ders kitabıydı ve kurgusal yazarı da Newt Scamander'dı. İçinde filmin hikayesi olmasa da canavarlar tanıtılıyor ve Rowling 'in yazdığı bi kitap. Yani J.K. Rowling film için yeni bir hikaye ve senaryo yazıyor fakat filmin senaryo kitabı 19 Kasım 2016'da tüm dünyada satışa çıkacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. FİLMİN YAPIM KADROSU HARRY POTTER İLE AYNI MI?

Filmin senaristi HP yazarı J.K Rowling, yönetmeni son 4 HP filmini yöneten David Yates, yapımcısı tüm HP filmlerinin yapımcısı olan David Heyman fakat yapımcılıkta ona J.K Rowling, HP senaristi Steve Kloves ve Lionel Wigram’da eşlik ediyor. Sanat yönetim ekibi ve görsel efekt ekibi yine HP ile aynı. Görüntü yönetmeni ve kostüm ekibi ise yine Oscarlı isimlerden oluşuyor. Bestecisi ise King Kong, Açlık Oyunları ve Batman: Kara Şovalye gibi filmlerin müziklerinde imzası bulunan, 8 kez Oscar adayı olan James Newton Howard. Yani teknik kadro 4/4’lük diyebiliriz.

7. FİLMİN ÇIKIŞ TARİHİ NE ZAMAN VE BU BİR SERİ Mİ?

İlk film 2016'da, ikincisi ve üçüncüsü 2018 ve 2020 yıllarında vizyona girecek. FCNNB bir üçleme olacak. Bize de bu heyecanlı bekleyişe ortak olmak kalıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın