Görüş Bildir
Haberler
Harry Potter Serisinin Son Kitabı Raflarda

etiket Harry Potter Serisinin Son Kitabı Raflarda

Batuhan
01.08.2016 - 16:14 Son Güncelleme: 01.08.2016 - 18:22

Satış rekorları kıran Harry Potter serisinin sekizinci kitabı “Harry Potter and the Cursed Child” (Harry Potter ve Lanetli Çocuk) uzun bir aradan sonra dün okuyucularıyla buluştu. İngiliz yazar JK Rowling’in kaleme aldığı fantastik roman serisini tükenmeden satın almak isteyen kitabın hayranları mağaza önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu.

Serinin yazarı J.K. Rowling ise Harry’nin hikayesinin bittiğini ifade etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İngiliz yazar JK Rowling’in kaleme aldığı ve Harry Potter roman serisinin devamı niteliği taşıyan tiyatro oyununun kitabı “Harry Potter and the Cursed Child” tüm dünya ile aynı anda satışa sunuldu.

Saatlerce sıra bekleyen Harry Potter tutkunları “Yıllardır bu kitabı bekliyoruz, en sonunda kavuşma vakti geldi. Yıllarca görmediğiniz, uzak kaldığınız sevgilinizle buluşmak gibi bir şey” yorumunda bulundu.

JK Rowling: Sanırım Harry Potter ile işimiz bitti

JK Rowling: Sanırım Harry Potter ile işimiz bitti

Jack Thorne’un yazdığı ve “Harry Potter ve Ölüm Yadigarları”nda bıraktığımız yerin 19 yıl sonrasından devam eden oyunlardaki Harry için “Yine büyük bir maceraya atılıyor, ama sanırım artık tamamız.” diyen yazar, yeni jenerasyonun hikayesinin başka bir yazarın kaleminden başarıyla anlatıldığı için çok mutlu olduğunu ancak artık Harry’yi anlatan başka bir hikaye olmayacağını belirtti.

Edebiyat tarihine geçti

Edebiyat tarihine geçti
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fantastik roman kahramanı Harry Potter, ilk kez 1997’de satışa sunuldu. Kitap, dünya çapında elde ettiği başarı ve yakaladığı satış rakamlarıyla çığır açmayı başardı ve edebiyat tarihine geçti.

Serinin yayınlanan son kitabı “Harry Potter and the Deathly Hallows” (Harry Potter ve Ölüm Yadigarları), 2007 yılında yayınlanmış ve ilk 24 saatte 11 milyon satmıştı.

Birgün, Play Tuşu

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
951
706
112
92
75
46
39
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Meryem

Bunun yerine James, Lupin ve Sirius konu edilmeliydi...onları okumalıydık.

Elif can

J.k artık harry potter'ı rahat bırakmalı gercekten.

Dddrmr_h

Harikulade. Süper. Bir Potterhead olarak çok sevdim şimdiden, en kısa zamanda okumak istiyorum. Muggleların eleştirilerini de çok saçma buldum.