Görüş Bildir
Haberler
Harry Potter'daki Hangi Kötü Karaktersin?

etiket Harry Potter'daki Hangi Kötü Karaktersin?

Erkam Evlice
28.12.2016 - 17:41

Söz konusu cadılık ve büyücülük dünyası olunca, hep iyilerin safında olmak bir miktar sıkıcı olabilir. Yüzleri arada kötülere çevirmekten zarar gelmez.

Testin amacı basit. Vereceğin cevaplara göre Harry Potter dünyasındaki hangi kötü karakter olduğunu bulacağız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Klasik olarak başlayalım. Binanı seç.

2. Quidditch takımına seçilsen, rolün ne olurdu?

3. En sevdiğin ders?

4. Düşmanını ele geçirdin. Tek bir lanet yapma hakkın var. Hangisini seçerdin?

5. Patronus'un...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Düşmanlarında hangisinin olmasını istemezdin?

7. Seni yoldan çıkaran şey ne olurdu?

8. Son olarak. Öldüğün zaman...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Barty Crouch Jr. çıktın!

Korkunç derecede zeki olarak bahsedilen bir karakter. Sinsi, planını iyi yapan, hedefine ulaşırken her türlü aldatmacayı yapabilen bir zihin. Kötülüğünü ustalıkla harmanlayan bir kötü o.

Dolores Umbridge çıktın!

Umbridge o kadar orijinal bir kötü ki, doğrudan kimsenin canına kast etmediği halde neredeyse en çok nefreti üzerinde toplamayı başarıyor. Kendi katı kurallarının ve değerlerinin, düzenin temel anahtarı olduğunu ve doğru olanı getireceğine dair sarsılmaz bir inanca sahip. Herkes karşı koysa bile doğru bildiğini yapmaktan geri durmuyor.

Gellert Grindelwald çıktın!

Güçlü, korkutucu, zeki, cesur. Kimseden de korkusu yok! Grindelwald sıradan bir kötüden öte, tarz sahibi bir büyücü. Hedefine gizli adımlarla ulaşmasını bildiği gibi, yeri geldiğinde dünyanın en güçlü ve korkulan büyücülerine meydan okumaktan çekinmiyor.

Rita Skeeter çıktın!

Rita Skeeter, bilginin güç olduğunu bilen ve bu amaçla hareket eden zeki bir büyücü. Yeri geldiğinde tek bir manşetin, tek bir satırın dahi en ölümcül büyüden daha tesirli olduğunun farkında. Doğru ya da yanlış, bu bilgilerle binlerce zihine etki etmeyi başarıyor.

Bellatrix Lestrange çıktın!

Çatlak, çılgın, ama davasına ölümüne bağlı bir karakter Bellatrix. Amacı uğruna önüne gelen her şeyi yok edebilecek potansiyelde. Nefret ve tiksintiyle dolu. Buna rağmen davası ve lideri için her şeyini feda edebilir. Bu da onu hedefine giden yoldan asla yıldıramıyor.

Lord Voldemort çıktın!

Ne denir? Sinsiliğin vücut bulmuş hali, saf kötülük. Adını en güçlü büyücünün bile anmaktan çekindiği, büyücülük dünyasını tepeden tırnağa sarsmayı başarmış bir akıl. Voldemort'un kötülüğünü ve gücünün sınırlarını tanımlamak için kelimeler muhtemelen yetersiz kalır. Onu zaten tanıyorsunuz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1781
887
667
405
355
269
195
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın