Görüş Bildir
Haberler
Hangi Zula Karakterisin?

Hangi Zula Karakterisin?

Zula oyununu oynamayan yok. Bakalım sen bu muhteşem oyunda bir karakter olsan hangisi olurdun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını seçer misin?

2. Öncelikle nasıl bir karaktere sahipsin?

3. Ne kadar cesur olduğunu bizim için puanla. Ama dürüst ol :)

4. Bilgisayar oyunlarıyla aran nasıl?

5. Eğer Dünya'da yaşamasaydık hangisinde yaşamak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tüm gün boyunca çok yoruldun. Eve geldin kendini yatağa attın. Bu pozisyonlardan hangisinde uyuyorsun?

7. Son olarak birinin yalanını yakaladığında ne yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Cengiz Kaya!

Cengiz Kaya!

Konya doğumlu. Ailesi, o çok küçükken öldü. Konya'da kabadayıların yanında yetişti. Cesareti ve sadakati sayesinde hızla yükselerek nam saldı. Konya'nın en ünlü kabadayısı Pala Hasan'a öz oğlu kadar yakındı. Pala Hasan'ın oğlu Ali, uyuşturucu ve silah ticareti gibi işlere girmeyi çok istiyordu; fakat babası buna şiddetle karşı çıkıyordu. Bu gücü kullanabilmek adına Ali, kiralık katil ekibi olarak Gladyo ile anlaştı. İvan'ın yönettiği operasyonda Pala Hasan öldü, Cengiz ise yaralı olarak kurtuldu. İntikam almaya yemin eden Cengiz, Gladyo’yu takip ederken yolu Demir ile kesişti ve Zula'ya katıldı.

Ivan Vasilyev!

Ivan Vasilyev!

Rusya, Korkino doğumlu. Ailesini çok küçük yaşta, bir kazada kaybetti. Küçük yaşlarda kasabadaki kömür madenlerinde çalıştı. Daha sonra orduya katıldı. Üstün fiziksel yetenekleri ve keskin taktiksel zekasıyla üstlerinin dikkatini çekti. Rus istihbaratı için çalışan elit komando birliği olan Spetsnaz GRU'ya alındı. Çok az insanın eğitimi bitirebildiği bu birlikten, üstün başarıyla mezun oldu. Hem Rusya'da hem de Rusya dışında birçok operasyona katıldı. Özellikle Çeçen Savaşındaki başarılarıyla Cesaret Madalyası aldı. Rusya'da değişen siyasi strateji, İvan'ı düzenin dışına itti. İvan ise hala yapacak çok şeyi olduğuna inanıyordu. Orta Doğu’da bir süre paralı asker olarak çalıştıktan sonra Gladyo ile tanıştı ve kısa zamanda oluşumun lideri haline geldi.

Eşref Dayı!

Eşref Dayı!

İzmir, Ödemiş'li. Demir'in saygı duyduğu, akıl hocası. Geçmişi hakkında resmi kayıtlarda herhangi bir bilgi bulunmuyor. Hayatı ile ilgili gizemi, sadece Demir biliyor. Bir rivayete göre Çakırcalı Mehmet Efe'nin soyundan geliyor. 'Yiğidin bıçağı körelmez, çünkü zalimle bilenir.'

Pierre Julliard!

Pierre Julliard!

Fransa'nın Paris şehrinde doğdu. Liseyi bitirdikten sonra macera arayışı için orduya katıldı. Aldığı eğitimden sonra birçok ülkede tehlikeli operasyonlara katıldı; ama aradığı heyecanı bulamadı. Ordudan ayrılıp paralı asker olarak çalışmaya başladı. Afrika'da birçok iş aldı. Sudan, Uganda, Somali gibi, özellikle çatışmaların yoğun olduğu yerlerde, birçok göreve katıldı. Sudan'da katıldığı bir operasyonda Gladyo ile karşı karşıya geldi. İvan, Pierre'i operasyon sırasında yakaladı. Onu öldürmek yerine Gladyo'ya davet etti ve Pierre Gladyo'ya katıldı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
8
6
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bunedio.net

testi yapmadım zula pay to wın oyun . csgo veya yerlı ıstıyorsanız sabotaj ıyıdır