Görüş Bildir
Haberler
Hangi Yaz Meyvesisin?

etiket Hangi Yaz Meyvesisin?

Bakalım sen hangi lezzetli yaz meyvesisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Sağlıklı yaşam senin için ne kadar önemli?

3. Sağlıklı yaşam senin için ne kadar önemli?

4. Ne kadar sinirli bir insansın?

5. Diyelim ki bir sonraki yıl senin yılın olacak ve tüm dünya seni tanıyacak. Ne şekilde tanınmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dinlemekten en çok hoşlandığın müzik türü hangisi peki?

7. Bir günün senin için kusursuz olması için ne gerekli?

8. Son olarak bir kostüm partisine gidecek olsan bunlardan hangisini giyerdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çilek!

Çilek!

Sen bir meyve olsaydın elbette çilek olurdun! Sen ki dünyanın en pozitif, en neşeli ve en çocuksu insanısın: Durum bu olunca da meyvelerin en tatlısı, en neşelisi olan çilek elbette sen oluyorsun. Çilek yerken mutsuz olan bir insan gördün mü sen hiç? Biz görmedik; işte aynı bunun gibi, seninle konuşurken ve vakit geçirirken mutsuz olan insan asla ve asla yok!

Şeftali!

Şeftali!

Sen ki ortamların en tarz, en dikkat çeken kişisi; elbette sıradan bir meyve olmayacaktın! Sen bir meyve olsaydın kesinlikle şeftali olurdun! Girdiğin her ortamda daima ilginin odağında olmayı başarıyor ve tarzını ortaya koyuyorsun. İnsanlar üzerinde ilginç bir çekimin var, adeta seninle olabilmek için birbirleriyle yarışıyorlar! Ama sen asla karizmatik duruşunu bozmuyor ve onlarla öyle güzel eğleniyorsun ki...

Karpuz!

Karpuz!

Karpuz meyveler arasında en bilge, en olgun ve en saygın olanıdır: Yani senin olabileceğin en uygun meyve! Sen daima etrafındakileri bir çatı altında toplayıp sözünü dinletebilen, yeri geldiğinde onlara bir ağabey/abla olan ve daha da önemlisi tecrübelerin ile onların yolunu aydınlatan o bilge kişi oldun. Bu yüzden de sana inanılmaz derecede saygı ve sevgi duyuyor etrafındaki herkes. Keşke bizim de senin gibi bir yol göstericimiz olsa be güzel insan!

Erik!

Erik!

Sen bir meyve olsaydın elbette erik olurdun! Nadir bulunan erik gibi senin gibiler de nadir bulunur. Oldukça sevimli ve sempatik birisin. Bu özelliğin insanların seni kolayca sevmesine sebep oluyor. Yılanı deliğinden çıkaran tatlı dil sende var. Her şarta uyum sağlayabilecek, her zorluğa göğüs gerebilecek yapın sayesinde insanların bir numaralı dostu olursun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
371
256
137
46
22
18
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?