Görüş Bildir
Haberler
Hangi Yayıncı Senin Ruh İkizin?

Hangi Yayıncı Senin Ruh İkizin?

Croft
17.11.2022 - 15:30

Herkesin gözü onların üzerinde! Keyifli yayınları ile binleri ekran başına kilitleyen yayıncılardan hangisi senin ruh ikizin öğrenmeye ne dersin? E hadi, teste geçelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Söyle bakalım, gününün kaç saatini bilgisayar başında geçiriyorsun?

1. Söyle bakalım, gününün kaç saatini bilgisayar başında geçiriyorsun?

2. Peki bilgisayar başına oturduğunda genelde ne yaparsın?

3. Ne tarz oyunlardan hoşlandığını sorabilir miyiz?

4. Hayallerindeki oyun odasına en yakın ortamı seçer misin?

5. Bir de içlerinden en sevdiğin oyunu görelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence arkadaşların senin hangi özelliğine bayılıyorlar?

7. Peki bir hayvan besliyor musun?

8. Son olarak, sen kedi insanı mısın köpek mi?

Tuğkan "Elraenn" Gönültaş

Tuğkan "Elraenn" Gönültaş

Senin ruh eşin olan yayıncı karizmanın öz evladı Elraenn! Muhabbetine doyum olmayan, anlattığı her anı ile 'yazsa roman olur be' dedirten sevilen yayıncı gibi sen de girdiğin her ortamın kontrolünü bir anda ele geçirmeyi başarıyorsun. Hoş sohbetine doyum olmadığı gibi 'bir derdim var' diyen arkadaşların da ilk sana koşuyorlar.

Ferit "wtcN" Karakaya

Ferit "wtcN" Karakaya

Senin ruh eşin olan yayıncı wtcN'den başkası değil! Tanrı vergisi bir yeteneğin olduğu kesin ancak yalnızca buna bel bağlamıyorsun. Ayrıca hırslısın. Çalışıp çabalayıp her zaman işlerinin üstüne koyarak ilerliyorsun hayatta. Bu çalışkanlığın karakterin ile de birleşince ortaya çıkan sonuç ise şahane!

Pelin "Pqueen" Baynazoğlu

Pelin "Pqueen" Baynazoğlu

Senin ruh eşin Twitch'in ve gobitlerin kraliçesi Pqueen! Bir kere o kahkahana yalnız biz değil herkes bayılıyor. Arkadaş ortamlarının aranan yüzü olduğunu ise söylememize gerek bile yok. Yetenekli olduğun kadar aynı zamanda arkadaş canlısı ve yardımseversin de. E daha ne olsun!

Tuna "PintiPanda" Akşen

Tuna "PintiPanda" Akşen

Senin ruh eşin PintiPanda! Babacan tavırlarınla arkadaş ortamının her derde derman kişisi sensin. Kendinle oldukça barışıksın, korkularını ve zayıflıklarını biliyor ve bunları gizlemiyorsun. Tam da bu sebeple insanlar sana bayılıyor! Favori içeceğinin çay olduğunu tahmin etmek de hiç zor değil. 😉

Batu "Videoyun" Bozkan

Batu "Videoyun" Bozkan

Senin ruh eşinin Videoyun Batu olduğunu tahmin etmek pek de zor değil. Kabul edelim, başta biraz soğuk görünüyorsun ancak seni tanıyan insanlar muhabbetinden kopamıyorlar! Video oyunlarını sadece oynamakla kalmıyor, en ince detaylarına kadar bu evrenlerle ilgili bilgi toplamayı ve bunları paylaşmayı da çok seviyorsun. Bilgisayar konusundaki becerilerinin oyun oynamaktan çok daha fazlası olduğunu da belirtmek gerek.

Cem "Mithrain" Karakoç

Cem "Mithrain" Karakoç

Senin ruh eşin Mithrain! Rekabetçi bir ruhun var ve bu seni hayatta her daim ileri taşıyan en büyük itici güç. Konu her ne olursa olsun, aklına taktığın bir şey üzerinde çalışmak senin için adeta terapi gibi. Hayatını biraz heyecanlı kılmak ise senin için yaşamın tadı tuzu. Hız tutkunu olduğunu tahmin etmek de zor değil.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
26
10
6
6
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın