Görüş Bildir
Haberler
TV
Hangi Yalı Çapkını Dizisi Karakterisin?

Hangi Yalı Çapkını Dizisi Karakterisin?

Aburoski
27.09.2022 - 17:57

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolü paylaştığı Star TV'nin yeni göz bebeği Yalı Çapkını dizisinin hangi karakteri seni yansıtıyor?

Haydi hep birlikte bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yalı Çapkını’nın ilk bölümünü izledin mi?

1. Yalı Çapkını’nın ilk bölümünü izledin mi?

2. Peki şimdi de cinsiyetini söyler misin?

3. Yaşını da söylersen çok güzel olur.

4. "Kimse beni anlamıyor" cümlesini sık sık kurar mısın?

4. "Kimse beni anlamıyor" cümlesini sık sık kurar mısın?

5. Peki bundan sonra Yalı Çapkını'nı izlemeyi düşünüyor musun?

5. Peki bundan sonra Yalı Çapkını'nı izlemeyi düşünüyor musun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnsanları kötülüğe iten yaşadıkları mıdır?

6. İnsanları kötülüğe iten yaşadıkları mıdır?

7. Seni sen yapan özelliğin nedir?

7. Seni sen yapan özelliğin nedir?

8. Sence sevgi nedir?

8. Sence sevgi nedir?

Seyran!

Seyran!

Sen de Seyran gibi bakmalara doyulmayacak, güzeller güzeli bir insansın. Hayatın, senin için alınan kararlarla şekillenmiş. Her ne kadar birilerinin yönlendirmesiyle yaşamaya çalışsan da sen çok güçlü birisin. Hep ayaklarının üzerinde tek başına duracağın günün hayaliyle yaşıyorsun. Kalbin de yüzün gibi çok temiz. Merhametli oluşun, sevgi dolu yüreğin seni sen yapan özelliklerinden. En küçük şeylerden bile mutlu olmayı başarabiliyorsun. Sen bu yaşamdan keyif almayı da çok iyi biliyorsun. Hayatının kontrolünü eline alacağın günü iple geçiyorsun. Bu yolda yoluna her engeli inatçılığınla yok edeceksin. Merak etme, hayatını yeniden kuracak, tadını çıkaracaksın.

Ferit!

Ferit!

Ah Ferit vah Ferit... Sana bulaşan yandı gerçekten. Bu zamana kadar her isteğin yerine getirilmiş. Sen de bizim Ferit gibi hayatın tadını çıkarmayı çok iyi biliyorsun. Yakışıklı olduğunu herkes biliyor tamam ama biraz da içine bakalım senin, ister misin? Kötü bir insan değilsin. Bilerek bir insanın canını yakacak biri değilsin ama bilmeyerek çok kadının kalbini acıtmışsın. O konuyu seninle netleştirelim. E tabii kadınlar da sana hasta şimdi bunu kimse yadsıyamaz. Peki bu nereye kadar böyle devam edecek? Elbet bir gün senin de karşına kalbinin tam ortasından aşk okunu yiyeceğin zaman da gelecek. Hazır mısın buna? Deli dolu hayatını bir kenara bırakıp aşkının peşinden gidebilecek misin? Bence yaparsın. Sana olan inancımız tam. Kural tanımayan, rahat bir yapıda olsan da sen de ilerde yaşayacağın aşk sayesinde bazı kalıpların içine ister istemez gireceksin. Sahiplenecek, fedakarlıklar yapacaksın. İyi niyetin, içindeki sevgi hayatını çok değiştirecek.

İfakat!

İfakat!

Dağ gibi, yıkılmaz bir karaktere sahipsin. Senin karşısında kimse duramaz. istediğini alabilecek seviyede bir kadınsın. Sevdiklerinin başına bir şey gelmemesi için her şeyi yapabilecek bir yapın var. Sana bulaşan yandı yani... Fedakarsın ve güçlüsün. Ailenin mutluluğu kendinden bile önce geliyor adeta. Bu durum seni asla rahatsız etmiyor. Onlar için yaşıyor gibisin. Geçmişinde birçok acı yaşasan da bu acılar seni daha güçlü bir hale getirmiş. Seni kim gelse yıkabilir? Hiç kimse! İstediğini de alabilecek birisin. Aklındakini yerine getirmekte üstüne yok. Sinirlendiğinde de yapabileceklerini kimse tahmin edemez. Bir sonraki hamleni kimse tahmin edemez. Bu da akıllı bir insan olduğunu gösteriyor bize.

Halis Ağa!

Halis Ağa!

Sen biraz Halis Ağa gibi otoriter yapıdasın. Hayatını resmen kurallar belirliyor senin. Sen ne desen o! Kimse senin lafının üzerine laf söyleyemez. Senin karşında insanlar istedikleri gibi hareket edemiyor. Ne yapıyorsun böyle? Biraz rahat olsan nasıl olur? Bu kadar sertlik bünyeye de zarar... Biliyorum, dışın ne kadar sertse için de o kadar yumuşak. Kalbin kötü değil, seni yaşadıkların ve iç hesaplaşmaların dışarıya sert biri haline getirmiş. İnsanlar da bunu bildiği için sana saygı duyuyor.

Abidin!

Abidin!

Senin için hayat dost demek... Çok fazla etrafındaki insanları koruyan, adeta onlar için yaşayan birisin. Senden önce onlar geliyor. Onlar için her şeyi yaparsın. Fedakarlık eşittir sensin. Dışardan mizacın gereği sert durabilirsin fakat onlar bilmiyor ki içinin ne kadar iyi olduğunu? O yüzden hiç dert etme derim. Sadece kendi hayatının olduğunu da unutma. Bu dünyaya bir kere geliyoruz ve biraz da olsa başkalarının hayatlarından çok kendi hayatını düşün. Her zaman ilk koruman gereken kişi sensin. Hayatın tadını çıkarmaya bak...

Suna!

Suna!

Bizim Suna gibi sen de yönlendirmeye çok açık birisin. Kalbinde asla kötülük olmayan, saf gibisin. İnsanlar seni kandırmanın çok kolay olduğunu düşünüyor fakat hiç öyle değil. Yeri gelir bu dünyaya yakarsın. İçinde öyle bir cevher var senin. Saygı duyuyorum bu nedenle sana. Aile senin için her şey demek. Çoğu zaman mantığınla değil, duygularınla hareket ediyorsun. Bu sana zaman zaman zarar verse de bu huyundan ne yazık ki vazgeçemiyorsun. Biraz daha mantığınla hareket etmelisin. Bak bakalım o zaman neler olacak?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
92
86
17
15
11
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın