Görüş Bildir
Haberler
Hangi Westworld Karakterisin?

Hangi Westworld Karakterisin?

Nsycl
02.12.2016 - 18:21

HBO'nun son bombası 2016 yılının son çeyreğini kasıp kavuruyor. Biz de bunu es geçmedik ve sana bir test hazırladık. Hazırsan başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Westworld'e adım attıktan sonra ilk ne yapmak isterdin?

2. Bir kart seç şimdi de!

2. Bir kart seç şimdi de!

3. Bir kelime seç!

4. Sıradaki sorumuz.

4. Sıradaki sorumuz.

5. Bir kötü alışkanlık seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sıradaki soru!

6. Sıradaki soru!

7. Rüyanda ne görürsün genelde?

8. Son sorumuz.

8. Son sorumuz.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Dolores çıktı!

Dolores çıktı!

Parktaki en eski ev sahibi. Dolores resmen güvenilir olmanın karşılığı, tıpkı senin gibi! Ayrıca tıpkı Dolores gibi sen de göründüğünden çok daha fazlasın. İnsanlar sessiz ve sakin duruşundan bazen seni hafife alabiliyorlar. Büyük hata yaparlar!

Bernard çıktı!

Bernard çıktı!

Ağır başlı, hoşgörü sahibi ve zeki. Bunlar Bernard'ı tanımlayan üç kelime, yani seni! Her zaman detaycı bir insan oldun. Bu da seni bazen çok yorsa da genelde hayatını böyle idame ettirmekten büyük zevk alıyorsun.

Teddy çıktı!

Teddy çıktı!

Teddy zeki bir kelle avcısı ve Westworld'un zorlu koşullarında mükemmel bir rehber olma özelliği taşıyor. Sen de tıpkı Teddy gibi kendi başının çaresine bakmayı her zaman bilen bir karaktersin. Liderlik etmen gereken durumlarda asla geri adım atmayan bir insansın. Bir de sevdin mi tam seversin!

Stubbs çıktı!

Stubbs çıktı!

Stubbs'ın sadece güvenliğin başında olduğunu düşünürsek, bu iş için mükemmel bir tercih. Sen de tıpkı Stubbs gibi sana verilen bir sorumluluğu tam anlamıyla bitirmeden asla rahat edemiyorsun. Disiplinlisin ve biraz da taş kalplisin diyebiliriz. E bu da seni mükemmel bir görev adamı yapıyor. Önün açık!

Theresa çıktı!

Theresa çıktı!

Eğer Theresa Cullen olmasaydı Westworld tam bir kaos olurdu diyebiliriz. Organize, akıllı ve disiplinli bir insan olan Theresa gibi sen de işini ciddiye alıyor ve her oluşumda vazgeçilmez bir insan oluyorsun.

Dr Ford çıktı!

Dr Ford çıktı!

Westworld gibi bir oluşumu yapmak için en önemli olan üç şey, yaratıcılık, zeka ve biraz da delilik. Bu üçüne de sahip olan bir insan hem dünyanın en tehlikeli hem de aynı dünyanın en yararlı insanı olabilir. Tıpkı senin gibi. Hayatta yaşadıklarına göre insanlara hangi yüzünü göstereceğini sadece sen biliyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
169
48
44
20
6
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Son soruya göre 4 farklı karakter, test mekaniği sıfır :D

Bilge Adam

Dr.Ford çıktım bence olmuş test...

Beyza

bernard mı öyk. onu geçinde logan çıkan var mı? o adam çok yakışıklı diziyi tek izleme sebebim