Görüş Bildir
Haberler
Hangi Vatanım Sensin Dizisi Karakteri Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Hangi Vatanım Sensin Dizisi Karakteri Olduğunu Söylüyoruz!

Vatanım Sensin dizisi birbirinden orijinal karakterleriyle izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. 

Peki sen dizinin hangi karakteriyle özdeştiğini merak ediyor musun? Öyleyse testi çöz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Sence en önemlisi hangisidir?

3. Seni en çok ne sinirlendirir?

3. Seni en çok ne sinirlendirir?

4. Dünyaya bir hayvan olarak gelsen, hangisi olmak isterdin?

5. Nasıl tipler gözlerini kamaştırır peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir de Osmanlı padişahı seç...

7. Peki vatan ile ilgili bu sözlerden hangisini en çok beğendin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Güzeller güzeli Yıldız çıktın!

Güzeller güzeli Yıldız çıktın!

Sen Vatanım Sensin karakterlerinden Yıldız çıktın. Yıldız gibi güzelliğe, zarafete önem veren, kavga gürültüden hoşlanmayan; tabir-i caizse tek istediği birazcık huzur olan birisin. Karanlık işler, hırslar, çirkinlikler, şiddet sana göre değil... Sen şu üç günlük dünyanın tadını çıkarmak istiyorsun. Fakat bu dünya senin gibi güzel kızlar için kötü bir yer işte... Birazcık dişlerini çıkarmayı öğrenmelisin!

Hilal çıktın!

Hilal çıktın!

Çok hoşsun, çok ateşlisin ama çok hesapsızsın! İnandığın değerler uğruna sonuna kadar gidecek cesaretin ve gücün var; fakat detayları hesaplayacak ince düşüncen yok. Gözün fazla kara, fanatizme düşüp çoğu zaman olayları farklı boyutlardan göremiyorsun. Sakin kalmayı ve planlı hareket etmeyi, sinsiliği bir öğrensen, önünde kimse duramaz! Ayrıca insani duygularını ne kadar bastırmaya çalışırsan çalış, eninde sonunda bir yerden baş gösterecekler! O yüzden büyük konuşmamaya bak!

Ali Kemal çıktın!

Ali Kemal çıktın!

Arayıştasın; henüz ne kadar harika biri olabileceğini fark etmemişsin. Öfken tüm varlığını ele geçirmek üzere. Çok acil bir şekilde kendini kontrol etmeyi öğrenmelisin.  Çok derin, karmaşık, zeki ve duygusal bir insan olmana rağmen zayıf gözükmekten o kadar korkuyorsun ki, tamamen öfkenle hareket ediyorsun. Sevdiklerine faydandan çok, zararın oluyor. Bağırmayı, atar gider yapmayı, dayılık taslamayı acilen bırakmalısın!

Leon çıktın!

Leon çıktın!

Sen tam anlamıyla vicdanı hür birisin. Adalete çok önem veriyorsun ve farklı yollara sürüklenmiş olsan da tek istediğin şey barış. Kavga ve gürültüden hoşlanmayan bir yapın olmasına rağmen, bazen sırf aileni ve sevdiklerini memnun etmek için kendinden ödün veriyor ve sevmediğin işleri yapıyorsun. Birazcık bencil davranmayı öğrenmelisin! Zira içindeki aşık şair ruhu, vurdulu kırdılı işler yaparken ziyan olacak!

Cevdet Paşa çıktın!

Cevdet Paşa çıktın!

Demir adam gibi, Batman gibi bir şeysin sen ya! İnsan üstü bir adanmışlığın resmisin adeta. Fakat kendini adarken, seni sen yapan şeyleri feda ettiğinin de farkında olmalısın. Kendini adadığın yolda sevdiklerini incitmek, seni fazlasıyla yıpratacaktır. Bu yüzden daha dürüst, daha fazla güvene dayalı ilişkiler kurmalısın ve birazcık da olsa kendini düşünmelisin!

Çilekeş Azize çıktın!

Çilekeş Azize çıktın!

Sen nasıl nadide bir insansın! Ne sevdiklerinden geçiyorsun, ne adaletten ve prensiplerinden... Her şeyi dengeye oturtabilmiş, muazzam bir insansın. Artık senin gibiler yok! Fakat çevrene böylesine ışık saçarken, kendini çok ihmal ediyorsun. Kan kusup, kızılcık şerbeti içtim diyorsun. Birazcık isyan edip, kan kustursan fena olmaz! Bu kadar çilekeşlik seni hasta edecek yoksa...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
883
445
243
122
50
39
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın