Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ünlü Şefin Hayatını Yaşamak İsterdin Tahmin Ediyoruz!

etiket Hangi Ünlü Şefin Hayatını Yaşamak İsterdin Tahmin Ediyoruz!

Ma Belle
24.08.2024 - 20:31

Kendi kulvarında epey başarılı olan şeflerin hayatları, çoğu zaman mesleklerinin gölgesinde kalabiliyor. Hayatlarını merak ettik ve sana böyle bir test hazırlamak istedik! Hangi şefin hayatını yaşamak istediğini tahmin edeceğiz. Tahminimiz hakkındaki düşüncelerini yorumlarda paylaşmayı unutma!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Şef bıçağımızı keskinleştirdiysek başlayalım! Bir akşam arkadaşlarınla büyük bir yemek partisi düzenliyorsun. Menüde bunlardan hangisi, listenin en başında olur?

2. Bir şefin en çok zaman geçirdiği yer, şüphesiz ki mutfağıdır. Peki sen bir günde mutfağında ne kadar zaman geçiriyorsun?

3. Devam edelim! Mutfağında büyük bir yenilik yapmak istiyor olduğunu varsayalım. Bu nasıl bir değişiklik olur?

4. Bir restoran açacak olsan, nasıl bir mekan olmasını isterdin?

5. Dürüst ol: Yemek yaparken nasıl bir ortamın olmalı?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Senaryomuz şu: Akşama çok önemli misafirlerin gelecek ama birkaç malzemen sana yetmedi. Misafirlerinden bu malzemeleri ister misin, yoksa gidip kendin mi alırsın?

7. Bir yemek yarışmasına katılacağın zaman nasıl bir performans sergilersin?

8. Son sorudayız! Mutfakta yoğun tempoda bir yemek hazırlığın var. Yanında kimi görürüz ve ona nasıl bir görev verirsin?

Jamie Oliver!

Jamie Oliver!

Verdiğin cevaplara göre sen Jamie Oliver’ın hayatını yaşamak isterdin! Jamie Oliver, sağlıklı ve lezzetli yemekleriyle tanınıyor. Yemek yapmayı eğlenceli hale getiren ve basit tariflerle herkese ilham veren bir şef. Sen mutfakta hem yaratıcı hem de pratik yaklaşımlar benimseyen birisin ve Jamie Oliver’ın samimi tarzı sana hitap ediyor. Onun rahat ve aile dostu yemekleriyle dolu bir hayat, hem keyifli hem de tatmin edici bir deneyim sunacak!

Julia Child!

Julia Child!

Verdiğin cevaplara göre sen Julia Child’ın hayatını yaşamak isterdin! Julia Child, yemek yapmayı ve paylaşmayı seven, samimi ve neşeli bir şef olarak tanınıyor. Klasik Fransız mutfağını basit ve keyifli bir şekilde öğretmesiyle ünlü. Mutfakta sıcak ve samimi bir atmosfer yaratmak, hem aile yemeklerine hem de arkadaş toplantılarına odaklanmak senin için ideal. Julia Child’ın dostça tavırları ve zarif yemek sunumlarıyla dolu bir hayat sana rahatlatıcı ve mutlu edici bir deneyim sunacak!

David Chang!

David Chang!

Verdiğin cevaplara göre sen David Chang’in hayatını yaşamak isterdin! David Chang, yenilikçi ve heyecan verici bir mutfak anlayışına sahip. Geleneksel tarifleri modern bir dokunuşla harmanlayarak sıradışı lezzetler yaratıyor. Baharatlar ve cesur tatlarla oynamaktan keyif alıyorsun, bu yüzden David Chang’ın dinamik ve yaratıcı mutfak tarzı tam sana göre. Onun enerjik ve sınırları zorlayan yaklaşımıyla mutfakta harika işler başaracak ve sürekli olarak yeni keşifler yapmaktan büyük keyif alacaksın!

Benden şef olmaz, Philips Çift Hazneli Airfryer kullanmaktan mutluyum!

Benden şef olmaz, Philips Çift Hazneli Airfryer kullanmaktan mutluyum!

Verdiğin cevaplara baktığımızda ünlü bir şefin yaşadığı tempo, iş yoğunluğu ve dolu dolu geçen mutfak maceraları pek sana göre değil. Sen daha çok hızlı, pratik ve bir o kadar da sağlıklı yemekler yapmaktan keyif alıyorsun. Biraz sabırsız olduğunu fark ettik; Philips Çift Hazneli Airfryer'ın çift haznesi sayesinde aynı anda iki farklı tarifi pişirebilirsin, böylelikle hem zaman kazanmış olursun hem de yaptığın yemeklerin kokusu birbirine karışmadan ortaya harika tarifler çıkarabilirsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
7
7
5
4
3
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Julia Child!

Hilal Kilci

Benden şef olmaz, Philips Çift Hazneli Airfryer kullanmaktan mutluyum! Verdiğin cevaplara baktığımızda ünlü bir şefin yaşadığı tempo, iş yoğunluğu ve dolu do... Devamını Gör

kimseokjinnie

Abi tamam harika ama klavyede m yok herhalde yiyoru yiyoru