Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ünlü İzmirlisin?

etiket Hangi Ünlü İzmirlisin?

Trex
13.03.2017 - 16:01

İnsanıyla, havasıyla, taşıyla toprağıyla İzmir, Türkiye'nin en nadide şehirlerinden biri. Bu testimizde İzmir'in hangi ünlüsünün senin ruh ikizin olduğunu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Gevreğin yanında ne içilir?

2. Gevreğin yanında ne içilir?

3. Peki çiğdemin hangi türü?

4. Tatil için bir ülke seç bakalım.

5. Bir yılda kazandığın para karşılığında hiç sevmediğin futbol takımının ya da siyasi partinin t-shirtünü giyip sokaklarda 1 hafta gezer misin?

5. Bir yılda kazandığın para karşılığında hiç sevmediğin futbol takımının ya da siyasi partinin t-shirtünü giyip sokaklarda 1 hafta gezer misin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence bir haftanın kaç günü çalışmalıyız?

7. Son olarak şu yarışmalardan birine katılmak zorundasın! Seç birini.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yıldız Tilbe!

Yıldız Tilbe!

Sen Yıldız Tilbe'sin! Sen dünyanın en rahat insanlarından birisin. Kimseden çekinmiyorsun. Aman şu ne der, aman bu ne der, hiç umrunda değil. Kafan hep yüksek, kafan hep patlak. Ama başkalarına göre çatlak. Kim ne derse desin umrunda değil. İnsanları çoğu sıradan monoton yaşarken seni hayatın renkli, zigzaglı ve eğlenceli. Aynen böyle devam :)

Elçin Sangu!

Elçin Sangu!

Sen Elçin Sangu'sun! Her şeyden önce sevimli ve iyi kalpli bir insansın! Olaylara her zaman pozitif tarafından bakmayı çok iyi biliyorsun. Duygusal bir insansın ve bu çevrendeki kötü niyetli insanlar tarafından suistimal edilebiliyor. Ayrıca oldukça yardımsever bir insansın. Her fırsatta ihtiyacı olanlara seve yardıma koşuyorsun. Senin için hayatta paranın çok önemi yok. Mutluluğun olmadığı bir zenginliğe hiç mi hiç önem vermiyorsun ;)

Sezen Aksu!

Sezen Aksu!

Sen Sezen Aksu'sun! Senz herkesin kişisel fikirlerine saygılı, çevresine kendini sevdirmeye çalışan ve bunu da zorlanmadan başaran birisin. İçindeki sevme dürtüsünden dolayı insanların sana sarıldıkça sarılası geliyor. Tüm bunların dışında işine önem veren birisin. Sevdiğin işi yapmak için hayatın boyunca büyük çaba göstereceksin. Dünya'dan geçip giderken ardından ''Ne iyi insandı be!'' diyeceklerinde hiç şüphemiz yok! Sen kalplerin minik serçesisin. Hiç kimseleri üzmesin ;)

Çakırcalı Mehmet Efe!

Çakırcalı Mehmet Efe!

Sen Çakırcalı Mehmet Efe'sin! Sen başına buyruk bir insansın! Kimse seni sınırlar içine hapsedemez. Dört duvar arasında bunalıyorsun. Dağlar senin ovalar senin. Her zaman doğanın içinde olmalısın. Sen ezelden beri hür yaşayan bir toplumun enginlere sığmayan coşan torunusun. Seni kanun kurallarla zaptetmek de çok zor.   Adına türküler yakılacak adamsın!

'İzmirin kavakları

Dökülür yaprakları

Bize de derler Çakıcı

Yar fidan boylum

Yakarız konakları.''

Haluk Bilginer!

Haluk Bilginer!

Sen Haluk Bilginer'sin! Senin çok uzun cümleler kurulur elbette ama hemen özet geçelim seni: KARİZMA. TDK bu kelimeyi seninle tanımlamalı. Duruşun, yürüyüşün bakışın insanları müthiş etkiliyor. Müthiş bir hitabet yeteneğin var. Siyasete atılıp kitleleri yönlendirsen oldukça başarılı olursun diyebiliriz ama senin gönlün daha çok sanatta. Bizce de böyle kalmanda fayda var ;)

Ersun Yanal!

Ersun Yanal!

Sen Ersun Yanal'sın! Sen her şeyden önce prensipleri olan planlı programlı bir hayat süren bir insansın. Girdiğin ortamlarda nezaketin ve ağırbaşlılığınla öne çıkmayı biliyorsun! Sabırlı ve disiplinli kişiliğinle hayatta başarılı olman, kariyer basamaklarını tek tek tırmanman için hiçbir engel yok. Ticarete de atılsan, siyasete de girsen, akademiye de girsen bu böyle! Gerçek bir İzmir beyefendisisin! Ne zaman ne konuşacağını, nasıl davranacağını çok iyi biliyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
260
153
120
111
53
32
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Seray Aksu

Bir testin sonucunda yıldız tilbe çıkma ihtimali varsa eğer illaki çıkıyor bana hiç şaşmadı. Yakında hangi meyvesin hangi çiçeksin testinin sonucundan da yıl... Devamını Gör

Testin başlığını okurken beyin mıncırması geçiren bir tek ben miyim? "Hangi Ünlü İzmirlisin?" "Ünsüz İzmir de mi var?" Şeklinde deli sorular aklımda.. "Hangi... Devamını Gör

Beyza

her onedio testinde yıldız tilbe çıkıyor çok istikrarlıyım