Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ünlü Ankaralı Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Ünlü Ankaralı Senin Ruh İkizin?

Trex
20.03.2017 - 16:29

Ankara Ankara güzel Ankara..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#8

#8

#9

#9

#10

#10

#11

#11
İçeriğin Devamı Aşağıda

#12

#12
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Beren Saat!

Beren Saat!

Senin ruh ikizin kesinlikle Beren Saat!  Sen özgür ruhlu bir insansın. Kalıplara giremiyorsun. Sana kolay kolay kimse herhangi bir fikri düşünceyi dikte edemiyor. Dediğim dedik çaldığım düdük insanısın :) Ayrıca sessiz sakin görüntünün arkasında savaşçı bir insan var. İnsanları seni kolay lokma sanıyor ama pek öyle değilsin. Savaşçı ruhun içinden çıkamayacağın mücadele yok :)

Nil Karaibrahimgil!

Nil Karaibrahimgil!

Senin ruh ikizin kesinlikle Nil Karaibrahimgil! Senin ruhun enginlere sığmayan taşan cinsten. Her yerinden pozitif enerji fışkırıyor. Senin olduğun yerde umutsuzluğa karamsarlığa kesinlikle yer yok!  Sen kendini tanımlayabilmiş, kendi oluşumunu tamamlayabilmiş ve de kendi ayaklarının üstünde durabilmenin destanını yazan bir kadınsın.  Güçlüsün ve bunu çevrene hissettiriyorsun.  Alımlı bir kadın olduğunu söylememize gerek bile yok; ancak böyle klişe bir güzel değil, kendi tarzında, sana özel, seninle güzel. Çevrende pır pır döndüklerine eminiz ;)

Cansu Dere!

Cansu Dere!

Senin ruh ikizin kesinlikle Cansu Dere!   Yani kadın gibi kadın; böyle özet gibi, kısa bir öykü falan değil; bildiğin yüzlerce  sayfalık roman: Kolay değil, basit değil, hayat gibi inişli çıkışlı, mutlu eden, huzur veren, zorlayan, yoran ama  değerli çok değerli. Seni elde etmek için kendini çıldırasıya paralayanların olduğuna eminiz. Ama gayet tabii onlardan sadece birini seçer; ona da tüm hayatını vakfedersin hiç şüphesiz. Sen olmuşsun ;)

Kenan İmirzalıoğlu!

Kenan İmirzalıoğlu!

Senin ruh ikizin kesinlikle Kenan İmirzalıoğlu!  Sendeki karizmanın çeyreğine sahip olsak havamızdan geçilmezdi ama sen o karizma ve ağırbaşlılığınla mütevaziliğin zirvesindesin. Senin gibi Taş Meslek Lisesi mezunu, Yunan Tanrısı gibi erkekler aramızda pek yok. Gönül isterdi ki çoğalın ama ülkemiz o konuda biraz fakir :( İyi ki senin gibiler var da gözümüz gönlümüz açılıyor.  Kadınlar seni görünce tereyağı gibi eriyorlar, eklemleri tutmaz oluyor. Sen farkında olmasan da bunlar gerçekler!

Buğra Gülsoy!

Buğra Gülsoy!

Senin ruh ikizin kesinlikle Buğra Gülsoy!   Tam bir beyefendisin! Ne dediğini bilen, kibar ve ağırbaşlı. girdiğin ortamlarda sessiz gibi görünsen de yere bakan yürek yakan dediğimiz insanlardansın. İnsanlar seni çok seviyor. İlişkilerinde kariı tarafa aşırı değer veriyorsun. Sevgililerin seninle birlikteyken kendilerini dünyanın en değerli taşı gibi hissediyor. Sen dört dörtlük bir sevgili adayısın!

Harun Tekin!

Harun Tekin!

Senin ruh ikizin kesinlikle Harun Tekin! Sen eğlenmeyi ve gezmeyi seven bir insansın.  O an bir şeyden keyif alıyorsan kimse önünde duramaz. Artık doğaçlama ne gelişirse :) Ayrıca sen sosyal ve kültürel açıdan oldukça birikimli birisin! Çevrene de bunu yansıtıyorsun. Hayatın her alanında konuşacak iki çift sözün elbette var ve bu konularda da oldukça iddialısın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
276
134
97
47
22
15
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyzanur ARVAS

Nil Karaibrahimgil ;)

Burcu Bilgin

Kadın şıklarından berbat bir şey çıkar diye güvenemeyip cinsiyetimi erkek olarak işaretledim. Buğra Gülsoy, pek de severim. Aslan hemşehrim :) Efendi adam