Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ufak Tefek Cinayetler Karakteri Senin Sevgilin Olurdu?

etiket Hangi Ufak Tefek Cinayetler Karakteri Senin Sevgilin Olurdu?

12.12.2017 - 14:37

Yayınlandığı günden beri zirvede olan dizimizle karşınızdayız. Bakalım birbirinden renkli karakterlerden hangisi senin sevgilin olma potansiyeline sahip.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hoşlandığın cinsiyeti öğrenelim.

2. Bu özelliklerden hangisi seni tanımlıyor?

3. Şimdi de dizinin en sevdiğin repliğini seç bakalım.

4. Bir de dizide çalan müziklerden hangisi favorin olurdu onu söyle.

5. Gelelim aşk hayatına. En son ne zaman sevgilin oldu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu çiftlerden hangisini en çok yakıştırıyorsun?

7. Bir de en beğendiğin kombini seç.

8. En sevdiğin tatlı ne?

9. Dönelim tekrar aşk hayatına. İlişkinde aldatılırsan ne yaparsın?

10. Pekiiii söyle bakalım yeni yıla nerede gireceksin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Son olarak Sarmaşık Sitesi'nin popülaritesi malum. Kızlarımızdan hangisinin evi senin favorin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

12. Oya!

12. Oya!

Senin gibi biri Oya ile mükemmel bir uyuma sahip olabilir. Sen de tıpkı onun gibi her zaman dürüstlükten ve iyilikten yanasın. Bu halinizle sizin çok uyumlu partnerler olacağınızdan eminiz. Oya'nın dobra ve korkusuz olması bazen gözünü korkutabilir. Ama unutma böyle bir kadınla hayatta yapamayacağın şey yok. Senin her zaman arkanda olur. Tabii ki senin de onu mutlu etmek için her elinden geleni yapacağından eminiz. Ne diyelim siz erdiniz muradınıza biz çıkalım kerevetine.

13. Merve!

13. Merve!

Aman dur, hemen gözün korkmasın. Tamam Merve kolay bir kadın değil evet ama asıl böylesi daha da çekici değil mi? İtiraf edelim onu elde etmek için epey uğraşman gerekecek. Tabii bu uğraşlar boşa çıkmayacak. Çünkü o da biliyor ki onun gibi bir kadın yalnızca seninle hayal ettiği aşkı yaşayabilir. İkinizde özgüveninizle girdiğiniz her ortamda gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Ha bir de  sana bir tavsiyemiz var. Çok önemli bir problem olmadığı sürece Merve'yle tartışma deriz. Sinirlenince ne yapacağı pek belli olmuyor. Biz yine de senin onun içindeki yumuşak kalbini ortaya çıkaracağından eminiz. Mutluluklar!

14. Pelin!

14. Pelin!

Güzeller güzeli prensesimiz Pelin tabii ki senin gibi biriyle mükemmel uyumu yakalayabilirdi. Siz baya yılın çifti falan olablirsiniz. Senin özgüvenli tavırların ve kadınları anlayan halin onu kesinlikle etkileyecek. Pelin'in cilveli halleri malum, e senin de bir kadında en çok sevdiğin şey bu değil mi? Beraber seyahat etmek ise en çok keyif aldığınız şey olurdu. Biz sizi çok yakıştırdık. Şimdiden mutluluklar :)

15. Arzu!

15. Arzu!

Sana helal olsun, kaptın dört dörtlük kadını. Arzu tam senin hoşlanacağın tarzda bir kadın. Ailesine düşkün, akıllı, uyumlu ve en önemlisi de merhametli. Kalbi güzel olan bir insanı kim istemez ki hayatında? İşte sen de tıpkı onun gibisin. Herkesin yardımına koşan, yardım etmek için elinden gelenin fazlasını yapan birisin. Sen de o da çok şanslı. Bize sorarsan sizden gerçekten mükemmel bir çift olur. İkinizde ailesine olan düşkünlüğü ise bu yuvayı daha da güzelleştirecek.

16. Serhan!

16. Serhan!

Tebrikler! Dizimizin en karizmatik, en cool ve en centilmen yakışıklısını kaptın. Tabii kaptın derken aslında sen de onun için ideal sevgilisin. Karakterleriniz o kadar benziyor ki. Resmen birbiriniz için yaratılmışsınız. Sen de tıpkı Serhan gibi kariyerinde oldukça başarılısın. Herkes size hayranlıkla bakacak. Çünkü ikiniz de her yönüyle mükemmel insanlarsınız. Ama dikkat et, Serhan bazen fazla içine kapanıp soğuk olabiliyor. Bunu çözmenin yolunu da en iyi sen bulursun.

17. Taylan!

17. Taylan!

Dur, dur kaçma hemen :) Tamam biliyoruz Taylan fazla uçarı bir tip. Ama aşık olursa seni gerçekten çok seveceğinden emin olabilirsin. Gerçi olursa dememize gerek bile yok çünkü seni tanıdığı an gözlerini senden alamayacak. Hem doğuk despot bir tip olsa hiç çekilmezdi. Taylan çok espritüel ve sıcakkanlı biri. İtiraf et sen de bu tip erkeklerden epey hoşlanıyorsun. Beraber çok keyifl vakit geçireceğinizden eminim. Mutluluklar diliyoruz :)

18. Edip!

18. Edip!

Siz çok şanslı bir çift olabilirsiniz. Bu kadar uyumlu bir çift daha olamazdı. Sen tıpkı Edip gibi merhametli ve kadın ruhundan anlayan adamlardan hoşlanıyorsun. E o da kendi ayaklarında durabilen akıllı kadınlardan hoşlanıyor. Bu durumda ne duruyorsunuz? Küçük bir de dipnot verelim. Edip yemek konusunda epey iyi. Mutfakta beraber harikalar yaratabilirsiniz. Keyifli ve mutlu bir hayat sizi bekliyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
466
312
119
103
45
34
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
diyardurucan

erkeği işaretlediğim halde serhanın çıkması.

Aylin Kayhan

serhan