Görüş Bildir
Haberler
Hangi Türk YouTuber Senin Arkadaşın Olmalı?

etiket Hangi Türk YouTuber Senin Arkadaşın Olmalı?

Nsycl
13.12.2017 - 22:07

Senin için hangisiyle beraber vakit geçirmek en eğlenceli olurdu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek teste başlayalım!

2. Kaç yaşındasın?

3. YouTuber olsan genelde hangi konular hakkında videolar yapardın?

4. Peki favori sosyal medyan hangisi?

5. Mehmet hakkında ne düşünüyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Youtuber olsan hangi konular hakkında konuşmazdın?

7. Youtuber olarak ünlü oldun diyelim. Ardından yapacağın iş hangisi olurdu?

8. Aralarında en antipatik olan ünlüyü seçerek testi tamamla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

MuratAbiGF çıktı!

MuratAbiGF çıktı!

Sen arkadaşlıklarında samimiyet arıyorsun. Yok efendim çok kibar olalımmış, yok efendim aman kırmayalımmış bunlar sana göre değil. Dost dediğin doğruları söyler, gerekirse sert konuşur. Seninle goygoya düşecek en uygun isim MuratAbiGF çıktı!

Oğuzhan Uğur çıktı!

Oğuzhan Uğur çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sadece bir youtuber değil, bildiğin ünlü bir arkadaşın oldu! Oğuzhan Uğur'un zeka dolu yorumları tam senin istediğin türden. Birçok konu hakkında sohbet edebilecek, gerektiğinde tartışabilecek bir dostluk arıyorsun, belli. Hem Onedio Videoları'nda da arkadaki ekipten olurdun daha ne?

Berkcan Güven çıktı!

Berkcan Güven çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin arkadaşın olması gereken kişi Berkcan Güven. Vine üzerinden başlayan fenomenliği her gün artarak devam etti. Bu dönemde kendini geliştirmeyi de asla bırakmayan Berkcan Güven şu an çok ünlü bir Youtuber. Senin arkadaşın Berkcan Güven olmalı çünkü hem zevkleriniz kesişiyor, hem de yanyana çok eğlenirdiniz, orası net!

Danla Bilic çıktı!

Danla Bilic çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin arkadaşın olması gereken Youtuber Danla Bilic. Bir düşünsene, hem lafını esirgemeyen, hem de fenomen bir arkadaşın olacak! Danla ile yanyana geldiğinizde ne kadar eğlenceli vakit geçireceğiniz tahmin edemiyoruz bile!

Banu Berberoğlu çıktı!

Banu Berberoğlu çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin arkadaşın olması gereken Youtuber Banu Berberoğlu. Ne yalan, ne dolan var bu kızda. Sen de tam olarak bunu istiyorsun arkadaşlarında. Önemli olan maske takmamak, bunu biliyor ve buna göre arkadaşlarını seçiyorsun. İkinizin video günlüğü olsa iyi izlenirdi kesin.

Meryem Can çıktı!

Meryem Can çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin arkadaşın olması gereken Youtuber Meryem Can. Sempatik videoları, cana yakın tavrı ile kendini sevdiren Meryem ile birlikte çektiğin videoların konularını hayal bile edemiyoruz. Meryem ile beraber vakit geçirmekten büyük keyif alacağına eminiz.

9. Enes Batur çıktı!

9. Enes Batur çıktı!

Kendi gibi davranarak, kendi sevdiği şeyleri yaparak bu noktalara kadar gelen Enes Batur, verdiğin cevaplara göre senin arkadaşın olmalıydı. Beraber videolar çeker, yeni projelerinde onun bir eli olurdun hem, fena mı? Zaten beraber vakit geçirirken ne kadar güleceğiniz söylemiyoruz bile!

Tıpkı Enes gibi sempatik, doğal bir karaktersin! Yaptığın işlerden önce kendin keyif almasını biliyor ve doğal olduğun için kendini çevrene de sevdiriyorsun. Komik olmak kanında var! Bir de teknoloji ve oyunlara düşkünlüğünü es geçmeyelim.

Orkun Işıtmak çıktı!

Orkun Işıtmak çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin arkadaşın olması gereken Youtuber Orkun Işıtmak! Birbirinden farklı ilgileri, hobileri ve zevkleri olan Orkun Işıtmak'la edeceğin sohbetlerin dolu dolu olacağını tahmin etmek pek de zor değil. Ee bir de onunla birlikte seyahat ettiğini düşünsene, ne kadar güzel bir arkadaşlık olurdu!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2142
1050
632
599
399
224
212
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Esmanur Karakurt

muratabigf çıktı djskzgufv

OA Dorukoğlu

Orkun Işıtmak :D