Görüş Bildir
Haberler
Hangi The Sandman Dizisi Karakterisin?

Hangi The Sandman Dizisi Karakterisin?

Eda Hakim
29.09.2022 - 17:39

Netflix'te kısa sürede popülaritesini konuşturmuş, izleyenler tarafından fazlasıyla beğenilen ve DC Comics tarafından yayınlanan 1989-1996 çizgi romanına dayanan The Sandman dizisinde hangi karakter olduğunu merak ediyorsan hazırladığımız bu testi çözmeni tavsiye ediyoruz. Hadi iyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçersen fena olmaz..

3. Bir sırrını verecek olsan aşağıdaki hangi The Sandman karakterine söylerdin?

4. Bu oyunculardan birini seçer misin?

5. Gerçekleşmesini istediğin bir hayal seçmelisin..

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu dizilerden birini seçer misin?

7. Çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

8. En yakın arkadaşında aradığın en önemli özellik nedir?

The Sandman (Dream)!

Sen çok hırslı ve azimlisin. Liderlik ruhun seni adeta ele geçirmiş. İpler her daim senin elinde olmalı ve her şeyi sen kontrol etmelisin. Sana ne yapman gerektiğini söyleyen insanlardan nefret ediyorsun. Yaptığın işe karışıldığında patlamaya hazır bir bomba gibi etrafta dolaşıyor olabilirsin. Seni anlamayanlar, ne istediğini bilmeyen bir sürü insan var ama sen onları asla takmıyorsun. Bazı hatalar yapmış olabilirsin ve bunları tatlı dille sana anlatan sevdiklerine karşı çok ılımlı yaklaşıyorsun. Aşırı düşünceli ve dediğim dediksin. Birinin senin yardımına ihtiyacı olduğu zaman hemen yardımına koşuyorsun. Vefalı ve yardımseversin. Üstünde büyük sorumluluklar var ve bunları yerine getirmek için çok çaba sarf ediyorsun. Ne olursa olsun sorumluluklarını ve sana olan inançları yarı yolda bırakmıyorsun. Zeki ve açık sözlüsün. Cesaretin, korkusuzluğun çevrendekileri imrendiriyor.

Lucienne!

Sen bulunduğun grubun veya çevrendekilerin adeta akıl hocasısın. Bir sorun olduğunda ve çözülmesi gereken bir konu olduğunda cevap için hemen sana danışılıyor olabilir. Kıvrak zekan ve ilgi çeken fikirlerin var. Entelektüel biri olabilirsin ve her konuda bir fikrin olabilir. Araştırıp öğrenmeyi, okumayı çok seviyorsun. Açıkçası salak insanlara tahammül edemiyorsun. Seni çok yoruyorlar, onlara laf anlatmak sana işkence gibi geliyor olabilir. Kendine has bir tarzın ve kendine özgü rafine zevklerin olabilir. Dışardan güçlü, her daim sağlam duran bir karakterin olsa da sen de herkes gibi çöküş dönemleri yaşıyorsun. Duygularını sadece sevdiğin ve değer verdiğin insanlara açıyorsun. Düşünceli, vefalı ve yardımseversin. Herkesin senin gibi bir dostu olmalı..

Rose Walker!

Sen istediğin ve olmasını istediğin herhangi bir şey için asla pes etmeden çabalayabilirsin. Her türlü o şey senin istediğin şekilde sonuçlanmalı çünkü aksi türlüsünü kabul etmiyorsun. Sevdiklerin senin için çok önemli, onlar için canını bile verirsin. Çok düşünceli ve yardımseversin. İnsanların senin hakkındaki düşünceleri senin hiç umurunda değil sen kendi yoluna bakıyorsun. Etrafındakilerle genelde iyi geçinen birisin ama biri sana ters yaparsa sinirli tarafın hiç beklenmedik şekilde patlayabilir. Saf, anlayışlı ve sakin bir mizacın olabilir ama karakterinin diğer tarafı çok sert ve hırslı. Zeki ve detaylara önem veren birisin. Senin için bir olaydaki en küçük ayrıntı bile çok önemli. Sorunları çözme yöntemin kendine has ve çok pratik. Cesur oluşun ve korkusuzca dilediğini yapabiliyor olman senin kişiliğinin önemli parçaları..

Matthew the Raven!

Sen iyilik yapmaktan adeta haz alıyorsun. İnsanlara ve çevrendekilere bir iyiliğinin dokunuyor olması senin gururunu aşırı okşuyor. Yardımseverliğin ve empati yeteneğin çok gelişmiş. Sana kötülük yapmak isteyenlere izin vermeden hemen atağa geçebiliyorsun. Gözlem yeteneğin ve olayları takip etme içgüdün çok iyi. Sen resmen insan sarrafı olabilirsin. Karşındakinin ne hissettiğini, ne konuşacağını, aklından ne geçirdiğini çok iyi tahmin edebilirsin. Yaşadığın zorluklar ve olaylar seni tecrübeli biri yapmış. Erken olgunlaşmışsın. Eğlence zamanı güzel eğlenmeyi biliyorsun ve yaptığın işte çok ciddisin ayrıca konsantrasyonun baya yerinde. Sevdiklerine ve değer verdiğin insanlara bulaşanların yakasını asla bırakmıyorsun biraz kinci olabilirsin.

Johanna Constantine!

Sen aşırı çekici ve karizmatik biri olabilirsin. Çevrendekileri 2 hareketinle hemen etkileyebiliyorsun. Keskin zekalı ve konuşmasını iyi bilen birisin. İkna kabiliyetin karşındakini adeta pusuya düşürüyor. Seni etrafında kıskanan kişiler olabilir ama sen onları asla aldırış etmiyorsun. Kendi istediklerini yapıyorsun ve kimseye hesap verme tenezzülünde bulunmuyorsun. Özgürlük ve kısıtlanmamak senin için çok önemli. Kimseyle kendi hayatın, yaptığın şeyler için muhatap olmuyorsun ve kendi bildiğini okuyorsun. Cesur ve korkusuzsun. Sana karşı çıkacak kişi önce dönüp üç kere düşünmeli. Mantıklı konuşuyorsun ve mantığınla hareket etmeyi tercih ediyor olabilirsin. Caziben ve hazır cevap oluşun karşındakini çok etkiliyor. Ulaşılamaz bir görüntün var. Sevdiklerine çok değer veriyorsun ve onlar için dünyaları yakarsın.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
5
4
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın