Görüş Bildir
Haberler
Hangi Sosyal Medya Platformunda Fenomen Olmalısın?

etiket Hangi Sosyal Medya Platformunda Fenomen Olmalısın?

Sosyal medyanın hangi mecrası senin popüler olman için daha uygun. Çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Başlayalım. Twitter'ı nasıl kullanıyorsun?

2. Facebook'a dair en sevmediğin şey hangisi?

3. Youtube kanallarına abone oluyor musun?

4. Bir Youtube kanalı açsan ne üzerine olurdu?

5. Bir Instagram filtresi seç

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Twitter'da kaç kişiyi takip ediyorsun?

7. Son olarak. Tumblr hesabın var mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Facebook!

Facebook!

Verdiğin yanıtlara göre sen Facebook fenomeni olmalısın. Geniş kitlelere hitap etmeyi, kabuğundan çıkmayı seviyorsun. Sokaktaki havaya, günlük hayatta yaşadığımız olaylara hakimsin. İnsanları etkileyebiliyorsun. Tek bir sözünle binlerce kişinin fikrini değiştirebilecek zekaya sahipsin. Bu yüzden Facebook fenomeni olmak tam da senin gibi halka yakın birisinin işi.

Twitter!

Twitter!

Verdiğin yanıtlara göre senden Twitter fenomeni havası alıyoruz. Anı yaşıyorsun, o an popüler olan veya olabilecek trendleri görebiliyorsun. Hatta trendleri sen belirliyorsun. Twitter hesabından hiç ulaşılmaz denen yerlere ulaşacak, dokunulmaz denen şeylere dokunabilecek potansiyel var sende. Bu yüzden sen #TwitterFenomeniOlmalısın!

Youtube!

Youtube!

Verdiğin yanıtlara göre sende tam bir Youtuber havası var. İnsanlara sadece görsel veya metinle değil mimiklerin, ses tonun, jestlerinle de ulaşmak senin için en mantıklı ve en samimi yöntem. Sohbet etmeyi sevdiğin için bunu sosyal medyaya da yansıtma potansiyelin epey yüksek. Yaptığın her işe özen göstermek senin olmazsa olmazın. Sadece bir görsel veya birkaç satırla söyleyeceğini söyleyip ekranı kapamak senlik değil. Her türlü detayı takipçilerine sunmalısın. Çünkü başarı küçük detayların birleşmesinde gizli.

Instagram!

Instagram!

Verdiğin yanıtlara göre sen Instagram fenomeni olmalısın. Bazen tek bir görselin sayfalarca yazıdan, saatler süren bir filmden etkili olduğunu çok iyi biliyorsun. Görsel zekan çok kuvvetli olduğu için o ufacık kareye en iyi rengi, ışığı, detayı vermen gerektiğininin farkındasın. İfade edeceğin şeyi kısa ve net, dolandırmadan anlatmayı sevdiğin için Insta fenomenliği tam sana göre.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
355
210
105
62
58
37
31
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cenk Burak Koç

ilk soruda twitter kullanmıyorum dedim. twitter de fenomen olmalısın diyor. saçmalığın daniskası.

Ece Aksoy

Aynı yorumu yapacaktım.

B777

haydaaa facebookda olmalısın dedi halbuki sevdiğim 2 facebook grubunu takip etmek için kullanıyorum yoksa hiç sevmem fb'yi ya. twitter daha bi hoş :d

Magical Galaxy

face sevmem yav zsbkjfv