Görüş Bildir
Haberler
Hangi Şahane Hayatım Dizisi Karakterisin?

Hangi Şahane Hayatım Dizisi Karakterisin?

Nil Dila Şenol
08.12.2023 - 12:18 Son Güncelleme: 08.12.2023 - 22:48

Bir kadının dipten zirveye olan yolculuğunu ve var olan gücünü korumak için verdiği savaşı anlatan ''Şahane Hayatım'' dizisinde sen hangi karaktersin?

Hazırsan Teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da öğrenebilir miyiz?

3. İnsanları sevmesen bile yüzüne gülebilir misin?

3. İnsanları sevmesen bile yüzüne gülebilir misin?

4. Ailenle aran nasıl?

4. Ailenle aran nasıl?

5. Çocukların için birini öldürebilir misin?

5. Çocukların için birini öldürebilir misin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biriyle sırf parası ve statüsü için evlenir miydin?

6. Biriyle sırf parası ve statüsü için evlenir miydin?

7. Aşık olduğun kişi evli olsa veya sen evli olsan yine de aşkının peşinden gider misin?

7. Aşık olduğun kişi evli olsa veya sen evli olsan yine de aşkının peşinden gider misin?

8. Karar verirken mantığın mı ön plandadır yoksa kalbinin sesi mi?

8. Karar verirken mantığın mı ön plandadır yoksa kalbinin sesi mi?

9. Yaşadığın toplumun ve sınıfın kalıplarından sıkılıyor musun?

9. Yaşadığın toplumun ve sınıfın kalıplarından sıkılıyor musun?

Şebnem Gümüşçü

Şebnem Gümüşçü

Şehrin kalbinde, ışıltılı cemiyet hayatının en popüler mekanlarında adından sıkça söz ettiren, herkesin hayranlıkla baktığı Şebnem Gümüşçü, hayal edilebilecek en mükemmel eş ve çocuklara sahip. Hayatın ona sunduğu zorluklara rağmen, zekası ve kararlılığı sayesinde kendi kaderini yeniden yazmayı başarmış, toplumun en alt tabakalarından en üst sıralara doğru hızla tırmanmış. Şebnem, parlak zekası ve keskin aklıyla her zaman ön planda olsa da, onun için bu hayatta en değerli olan şey çocuklarıdır. Onlar için her türlü fedakarlığı göze alır, onların mutluluğu ve başarısı için hiçbir şeyden çekinmez. Bu kararlı ve hırslı yapısı, onun hayatındaki her alanda başarıya ulaşmasını sağlamıştır. Şebnem'in bu göz kamaştırıcı yaşam hikayesi ve karakteri, seninle özdeşleşiyor. Sen de onun gibi zekana, kararlılığına ve hırslı yapına sahipsin. Sen de onun gibi hayatın zorluklarına karşı koyup, kendi kaderini yeniden yazabilecek güçtesin. İşte bu yüzden, sen Şebnem Gümüşçü'ye benziyorsun!

Melisa Özsoy

Melisa Özsoy

Melisa, adeta bir büyü gibi etrafına yayılan bakışları, zarif ve dikkat çekici giyim kuşamı ve kendine özgü tavırlarıyla herkesi büyüleyen bir kadın. Hem zekasıyla hem de güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Melisa, iyi bir eğitim almış ve oldukça varlıklı bir aileden geliyor. Ancak bu etkileyici kadın, bir yandan da son derece toksik bir kişilik. Karar verirken ani ve düşünmeden hareket eden Melisa, duygusal bir mayın tarlası gibi. Her an, her şeyi patlatabilecek bir durumda. Ve işte tam bu noktada, seninle Melisa arasında bir benzerlik bulunuyor. Sen de Melisa gibi fevri davranışlara sahipsin, duygusal bir yapıya ancak kararlı bir tutuma sahipsin. Bu durum, azminin bir göstergesi. Çünkü sen bir şeyi istediğinde, o şeyi elde etmek için her şeyi yaparsın!

Onur Gümüşçü

Onur Gümüşçü

Onur, altın tepsi içerisinde sunulmuş bir hayatın içine doğmuş, cemiyetin en popüler ve göz alıcı isimlerinden biri. Ailesinin sevgi dolu kollarında büyümüş, her zaman ilgi odağı olmuş ve hayatın sunduğu ayrıcalıkları sonuna kadar yaşamış biri. Evliliğin ardından 'ideal aile babası' kılığına bürünen Onur, bir süre sonra bu durumdan sıkılıp, eski, çılgın ve adrenalin dolu günlerini özlemeye başlamış. Kendi gibi olduğu, kalıplara sığmayan, özgür ve sınırsız olduğu zamanları... Şimdi bir dakika dur ve düşün. Sen de tam bu noktada Onur'a benziyor olabilir misin? Kendi arzuların ve yapman gerekenler arasında bir terazi misali gidip geliyor musun? Ya da belki de şu an içinde bulunduğun hayatı sen mi seçtin? Yoksa birileri mi senin adına karar verdi? Belki de cevabını bilmiyorsun, belki de bu durumun farkında bile değilsin. Ancak bir şey kesin; eğer bu durumu değiştirmek istiyorsan, harekete geçme zamanı geldi demektir. Peki, bu durumu değiştirmek için hazır mısın? Ya da daha önemlisi, bu durumu değiştirmek için ne yapmayı planlıyorsun?

Mesut Komiser

Mesut Komiser

Karizması ve zekasıyla her kadının hayalini süsleyen Mesut, ilk bakışta sıradan bir polis memuru gibi görünse de, aslında oldukça varlıklı bir aileden geliyor. Ancak Mesut, doğduğu bu altın beşiğin sınırlarını aşmayı seçmiş ve kendine bambaşka bir hayat kurmuş. Bu hayatın çizgilerini belirleyen ise, hiç kuşkusuz ki, mesleğine olan tutkusu ve vakaların peşini bırakmayan kararlılığı. Mesut Komiser, her vakayı çözerken, sadece olayların yüzeyine değil, derinliklerine de iniyor. İşte bu noktada, onun zekası ve kararlılığı ön plana çıkıyor. Mesut, her zaman için doğruyu bulma peşinde ve bu uğurda hiçbir zorluğun onu yıldırmasına izin vermiyor. Ancak Mesut'un hayatında bir boşluk var; o da şu zamana kadar kimseyle derin ve anlamlı bir ilişki kurmaması. Belki bu durum onu daha da çekici ve gizemli yapıyor. Ya da kalbinin sesini susturamayacağını bildiğinden mi hiç o toplara girmiyor? İşte sen de zekası, karalılığı, dikbaşlılığı ve gizli duygusallığınla Mesut'a benziyorsun!

Bu İçerikler de İlgini Çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
23
11
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın