Görüş Bildir
Haberler
Hangi Orta Dünya Irkısın?

etiket Hangi Orta Dünya Irkısın?

Nsycl
03.03.2017 - 18:45

Bir elf gibi asil ve akıllı mısın, yoksa bir cüce gibi güçlü ve neşeli mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Düşmanlarını alt etmek için hangi silahı tercih edersin?

2. Savaşta sana yardımcı olması için bir binek seç!

3. Yiyecek/içecek bir şeyler seç!

4. Orta Dünya'da en çok görmek istediğin yer?

5. Sauron'un askerlerinden birini seçecek olsan?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir de yüzük seç bakalım.

7. Bir aksesuar seçmeye ne dersin?

8. Son olarak bir Frodo seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Büyücü çıktı!

Büyücü çıktı!

Orta Dünya'daki en güçlü ırk olan Maiar'a aitsin! Senin türün o kadar seyrek ki, neredeyse bu dünyada görünmüyorsun. Güç ve bilgelikle dolup taşmakla beraber, sihir gibi dibi olmayan bir kuyuya da sahipsin. Büyünün sıradan olduğu bir dünyadan buralara geldiğin aşikar.

Ent çıktı!

Ent çıktı!

Hiç sana doğayla derin bağlantıları olan bilge dev bir ağaç olduğunu söyleyen oldu mu? Biz söylüyoruz! Daha basit bir dönemde büyüdün ve Dünya'nın bu denli değişeceğini tahmin edemedin. Artık her şey daha hızlı değiştiği için senin ırkın için buna ayak uydurmak biraz zor görünüyor olabilir. Ama bir ayağa kalkıp silkelendiğinde hiç bir ordunun seni durduramayacağını da unutma!

Hobbit çıktı!

Hobbit çıktı!

Güvenli ortamından çıkmayı pek tercih etmesen de maceraperest bir kalbin var öncelikle! Yeni yerler ve yeni şeyler keşfetmek senin için büyük bir tutku. Evdeyken de mükemmel hazırlanmış bir bira ve lezzetli bir turta için kesinlikle doğru adressin. Gerçek dünyayı keşfetmen gerektiğinde ise kıvrak zekanı kullanmaktan asla çekinmezsin.

İnsan çıktı!

İnsan çıktı!

Orta Dünya'nın en genç ırkı ve en kısa ömürlüsü olsan da hırsın ve marifetin sonsuz! Elfler kadar gururlu değil, cüceler kadar dayanıklı değilsin belki ama arada mükemmel bir dengede olduğunu söyleyebiliriz. İşte bu yüzden Orta Dünya senin mirasın olacak!

Cüce çıktı!

Cüce çıktı!

Kesinlikle biraz küçük olduklarına aldanma! Orta Dünya'nın en güçlü ve en eğlenceli varlıklarıdır cüceler! Bir cücenin savaşa olan sevgisi ancak alkol ve yiyeceğe olan sevgisiyle yarışabilir. Çünkü ona hayat enerjisi veren yegane şey tutkudur! Zevk, savaş ve hazine için yaşamak tam olarak senin işin! Problem yaratmakta da, problemleri kıvrak zekanla çözmekte de üstüne yok!

Elf çıktı!

Elf çıktı!

Orta Dünya'daki varlıkların en asil ve bilge ırklarına mensupsun! Merkezi ve yönetici bir rol oynamak için bütün gerekliliklere sahip olsan da karakterin ve deneyimin gereği başkalarının işine karışmamayı öğrendin. Biraz kibirli görünebilirsin, hatta biraz kibirli de olabilirsin, buna dikkat et çünkü bir elfin en büyük rakibi her zaman başka bir elf olmuştur.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
616
271
205
146
58
35
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?