Görüş Bildir
Haberler
Hangi Müzikal Yapımı İzlemen Gerektiğini Söylüyoruz!

Hangi Müzikal Yapımı İzlemen Gerektiğini Söylüyoruz!

Sürekli aynı şarkıları dinlemekten sıkıldın ve yeni şeyler mi keşfetmek istiyorsun? 

Film izlerken aynı anda şarkı dinlemek ister miydin peki? 

O zaman izlemen gereken müzikal yapımı öğrenmenin vakti gelmiş!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da öğrenirsek...

3. Başlamadan önce ruh halini puanlar mısın?

4. Genelde hangisini tercih edersin?

5. Bir de konu seçer misin?

5. Bir de konu seçer misin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İzlediğin filmler ve diziler genelde hangi zaman diliminde geçiyor?

7. Boş zamanlarını nasıl değerlendiriyorsun peki?

8. Son soru! Bir renk seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tick, Tick...BOOM! (2021)

The Social Network ve Amazing Spider-man rolleriyle tanınan Andrew Garfield'ın başrolünü üstlendiği müzikal bir yapım olan tick, tick... Boom! filmi, kadrosunda Vanessa Hudgens, Jordan Fisher ve Alexandra Shipp gibi isimleri de barındırıyor. Bir Netflix projesi olan bu film, sizleri şarkılarıyla içine çekecek ve dertlerinize dert katacak.

The Greatest Showman (2017)

Müzikal sevmeyenlerin dahi bayıldığı, insanların önyargıyla yaklaştığına pişman olduğu bir filmden bahsediyoruz. Başrolünde Hugh Jackman'ın bulunduğu biyografi uyarlaması türünde olan bu müzikal yapım, ailenizle beraber izleyebileceğiniz bir film olmasının yanı sıra izlerken yüzünüzü güldüren renkli dans sahnelerine ve dinlerken yerinizde duramayacağınız şarkılara sahip. Kadrosunda ise Zac Efron, Zendaya, Michelle Williams ve Rebecca Ferguson gibi isimler mevcut.

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi (2008)

Tim Burton ve Johnny Depp'in beyaz perdeye aktardığı harika bir karakter daha izliyoruz bu yapımda. Tabii ki Helena Bohem Carter'da bu filmde bizlere eşlik ediyor. İkilinin düetleri ve hikaye akışı karşısında çılgına dönebilirsiniz, uyarmış olalım.

Popstar: Never Stop Never Stopping (2016)

Brooklyn Nine Nine dizisinden Jake Peralta, bugün popstar olmaya karar veriyor. Bilindiği üzere Andy Samberg oyunculuğun yanında bir de müzik kariyerine sahip. Üç kişiden oluşan The Lonely Island grubunun bir üyesi kendisi. Bu müzikal yapımda ise üç arkadaş kafa kafaya vererek günümüz müzik endüstrisi belgeselleri ile dalga geçiyor. Bu belgesellere az buçuk hakimseniz, izlediğinize pişman olmayacaksınız.

Encanto (2021)

Yirmiden fazla ödüle aday gösterilen bu sevimli animasyon filmi, Disney tarafından ekranlarımıza aktarılıyor. Aile arasındaki bağları ve kalabalık bir evin içerisindeki olayları bizlere tatlı bir dille anlatıyor. Bu yapımı izlerken renkler ve şarkılar karşısında kayıtsız kalmanız mümkün değil. Seslendirme kadrosunda ise Brooklyn Nine Nine ekibinden tanıdığımız Rosa Diaz (Stephanie Beatriz) yer alıyor.

Crazy Ex-Girlfriend (2015)

Toplamda 4 sezon süren Crazy Ex-Girlfriend'in kadrosunda yer alan isimlere örnek vermek gerekirse Rachel Bloom, Santino Fontana, Scott Michael Foster, Vincent Rodriguez III, Skylar Astin ve niceleri. Genel olarak senarist kimliği ile öne çıkan Rachel Bloom, bu dizinin başrolü olarak harika bir iş çıkarıyor. İnsan ilişkilerine ve psikolojisine dair güzel bölümlere sahip. Diziyi daha bitirmeden şarkılarına bağımlı olacağınızı rahatlıkla söyletebiliriz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
6
4
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Tick, Tick...BOOM! (2021)/ tam da beni anlatıyormuş :)

Necla Kaplan

The Greatest Showman (2017)

Gizem Yenikler

Crazy Ex-Girlfriend (2015)