Görüş Bildir
Haberler
Hangi MasterChef 2020 Yarışmacısı Senin Sevgilin Olmalı?

etiket Hangi MasterChef 2020 Yarışmacısı Senin Sevgilin Olmalı?

10.09.2020 - 19:00

MasterChef'i takip ettiğini ve desteklediğin yarışmacılar olduğunu biliyoruz.

Peki ama biriyle sevgili olsan bu hangi MasterChef yarışmacısı olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi cinsiyetten hoşlandığını öğrenelim:

2. Sevgilinin nasıl bir yapısı olmasını istersin?

2. Sevgilinin nasıl bir yapısı olmasını istersin?

3. Yarışmaya sen katılacak olsan bu yemeklerden hangisini ya da hangisine benzer bir yemeği yapardın?

4. Şeflerden hangisini kendine daha yakın hissediyorsun?

5. Peki geçtiğimiz sezonların şampiyonları ve ikincileri arasından birini seçmeni istesek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mutfağa ve mutfak sanatlarına ilgin var mı?

7. Sevgilinle yemeğe çıktığınızda onunla hangi ülke mutfağına gitmeyi tercih edersin?

8. Son olarak, yemeğin yanında hangi içeceği daha çok tercih edersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ayyüce!

Ayyüce!

Sen sessiz, sakin ve daha çok içine kapanık bir yapıya sahipsin. Aslında muhtemelen kendi yolunu çizdiğinden her tanıdığının bu yola girmesini istemiyorsun. Samimi olduğun insanlara karşı ayrı bir tavrın var çünkü. Kendine çizdiğin yoldan sapmıyorsun hiç. Bu yüzden senin sevgilin Ayyüce olmalı!

Tanya!

Sen son derece sempatik bir insansın. Seni tanıyıp da sevmeyen çok az insan vardır çevrende, belki yoktur bile. Sıcak kanlısın ve duygusal bir yapıya sahipsin. Sen başarılı oluyorsan eğer yanındaki insanlar da olsun istiyorsun. Böyle olunca da herkesin saygısını kazanıyorsun haliyle. Bu yüzden senin sevgilin Tanya olmalı!

Duygu!

Duygu!

Sen insanların düşüncelerini pek de umursamayan, kendi yolunu çizmiş bir insansın. Kendi bildiğin doğrulardan şaşmıyorsun, inandığın yolda sonuna kadar ilerlemeyi tercih ediyorsun. Yalnız kalmak ya da dışlanmak umurunda değil. Bu yüzden senin sevgilin Duygu olmalı!

Ebru!

Ebru!

Sen hayata karşı dik duran ve gücünü göstermekten hoşlanan bir insansın. Kendine özgü bir tarzın ve çizgin var, bunun dışına çıkmak pek sana göre değil. İnsanlarla arana bir sınır çekiyorsun ve bunu aşmalarına da asla izin vermiyorsun. Yeteneklerini sergilerken de kimseden alkış beklemiyorsun. Bu yüzden senin sevgilin Ebru olmalı!

Furkan!

Furkan!

Sen aklına geleni hemen söyleyen bir insansın. İçindekini saklamaktansa karşındakiyle paylaşmayı tercih ediyorsun yani. Düşüncelerini açıkça dile getirmekten çekinmiyorsun, hatta keşke herkes böyle olsa diye düşünüyorsun içten içe. Bu yüzden sen kesinlikle Furkan'la sevgili olmalısın!

Emir!

Emir!

Seni görsellik çok fazla etkiliyor. Yani kendinde de her zaman şık, güzel ve bakımlı olmayı tercih ettiğin için, karşındaki insan da böyle olsun istiyorsun. Ayrıca bir insanın bir işte başarılı olması da seni çeken şeylerden bir diğeri. Bu yüzden Emir tam sana göre!

Sefa!

Sefa!

Sen kendinden emin ve sakin yapılı insanlardan hoşlanıyorsun. Senin için gösteriş önemli değil, önemli olan yapılan iyilik ve güzelliklerin gizli kalması senin için. Sakin yapından dolayı herkesle birlikte olamayacağını ve kafa dengi bir insana ihtiyacın olduğunu biliyoruz. O yüzden senin sevgilin Sefa olmalı!

Celal!

Celal!

Sen oldukça sakin görünen, naif karakterli insanlardan hoşlanıyorsun. Yeteneklerini sergilerken bir o kadar da mütevazı olması çok önemli senin için. Çünkü sen de son derece sakin ve dingin bir yapıya sahipsin, bu yüzden kendin gibi biriyle olmak senin için daha ideal. Bu sebeple sen Celal'le sevgili olmalısın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
341
240
188
114
71
63
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Şevval Ömür

Celal çıktı , mutluyum

BianB

Sefa, çıktı hayırlısı