Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kronotipe Sahip Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Hangi Kronotipe Sahip Olduğunu Söylüyoruz!

Easterling
02.05.2021 - 20:15

Kronotipin gece insanı ya da gündüz insanı olmanla alakalıdır. 

Yıldızlara göre dört kronotip vardır: Aslanlar, yunuslar, kurtlar ve ayılar. 

Hangisi olduğunu öğrenmek istiyorsan seni testimize alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim!

2. Şimdi de yaşını öğrenelim mi?

3. Genelde alarm ile uyananlardan mısın?

4. Sabah uyanır uyanmaz hangisini içmeyi tercih edersin?

5. Hiç uyku ile ilgili bir problem yaşadın mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sabah saat 8'de senin yüzünü ifadesi hangi emoji gibi?

7. Peki ya akşam 8'deki ifaden hangisi?

8. Son olarak senden bir öğün seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kronotipin Yunus Balığı!

Huzurlu bir gece uykusu? O da ne? Bir yunus olarak, uykusuzluk teşhisi konmuş uykusuz bir insansın. Senin kronotipin için doktorlar genelde sabah 6: 30'da uyanmanı ve hemen bir antrenman yapmanı öneriyor. Akşam yemeğini 18:30 ile 20:00 arasında yemeden önce meditasyon yapmayı veya biraz yoga yapmayı dene, ardından uykuya dalmaya çalışmadan önce tüm ekranları bir veya iki saat önce kapat.

Kronotipin Ayı!

Kesinlikle sabah ve gece insanlarının aksine, senin kronotipin ortada bir yerde. Bir araştırmaya göre, ayıların iç saatleri güneşin doğuşunu ve batışını takip ediyor. Yani sekiz saatlik tam bir uyku olmadan günün geri kalanı hayal bile edilemez senin için. İyi bir gece uykusu aldığından emin olmak için, sabah 7'de uyanmayı hedefle, sabah ortasından öğlene kadar zor görevler üzerinde çalış ve sonra 19: 30'da akşam yemeği ve 23:00 yatma vakti...

Kronotipin Kurt!

Sen sabah insanı değilsin. Bir araştırmaya göre, kurtlar erken uyanmakta zorlanırlar ve geceleri en fazla enerjiye sahip olurlar. Öğle yemeğinden sonra daha zorlu görevler üstlenmeden önce sabahını gününü planlayarak geçirmeye çalış. Akşam 8'den sonra akşam yemeği, biraz meditasyon yapmayı hedefle, duş al ve yatmadan önce dinlenmek için biraz zaman ayır kendine.

Kronotipin Aslan!

Araştırmaya göre, aslanlar çok fazla enerjiyle erken uyanma eğilimindedir. Akşamın erken saatlerinde, muhtemelen çok yorulmuşsundur. Araştırmacıların ideal aslan programına göre, şafak vakti saat 5:30'da kalkmayı hedeflemelisin. Böylece güneş batmadan gün içindeki bütün işlerini halledebilirsin. Saat 18: 00'den sonra akşam yemeği, 22:30 civarı uyku vakti. Çok verimli olacağını sen de göreceksin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
256
91
56
42
14
14
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mustafam_fb

Kronotipin Ayı!

Pasif Kullanıcı

Lan sen ayı ben ayı nerede apacz biz bu çayı? Ayı çktı

Gizem Yenikler

Kronotipin Yunus Balığı!

Kronotipin Yunus Balığı! Huzurlu bir gece uykusu? O da ne? Bir yunus olarak, uykusuzluk teşhisi konmuş uykusuz bir insansın. Senin kronotipin için doktorlar... Devamını Gör