Görüş Bildir
Haberler
Hangi İnsan Tipindensin?

Hangi İnsan Tipindensin?

A. Ece
14.09.2020 - 13:00

Kimsin sen?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim!

2. Şimdi de yaşını öğrenelim!

3. Düşüncelerin ne üzerine yoğunlaşıyor?

4. İnsanlar sana dertlerini anlattığında tepkin ne oluyor?

5. Asla sahip olmak istemediğin kişilik özelliği hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir renk seç!

7. Kendini tanımlamana hangi kelime yardımcı olur?

7. Kendini tanımlamana hangi kelime yardımcı olur?

8. Hedeflerin ne odaklı?

9. En kötü özelliğin hangisi olabilir?

10. Kendini hangi canlıyla bağdaştırabiliyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

İdealist!

İdealist!

Sen idealist bir insan tipine sahipsin! Geleceği, hedeflerini düşünüyor, onların üzerine yoğunlaşıyor ve hareket ediyorsun. Bu da başarı odaklı hale getiriyor ve kimi zaman mantığını her şeyin önüne koyup duyguları görmezden gelebiliyorsun. Bu da seni insan ilişkilerinde sıkıntıya sokabiliyor, düşüncesizlikle suçlandığın oluyor. Ancak kimi zaman doğru olan iki tarafı da engellemek oluyor. Bunu da başarırsın bizce :)

Fedakâr!

Sen fedakâr bir insan tipine sahipsin! Kendinden önce her zaman başkalarının ve çoğunluğun iyiliğini düşünüyor, kendi çıkarlarını işin içine karıştırmamaya çalışıyorsun. Bu seni iyi kalpli bir insan yapsa da, bu dünyada engelleri aşmakta zorlanabiliyorsun. Ancak vicdanının rahat olması ve doğru olanı yaptığını bilmek tüm bu sıkıntıların ağırlığını götürüyor. Çünkü rahat olmadığında vicdanının ağırlığının daha fazla olacağını biliyorsun :)

Yenilikçi!

Sen yenilikçi bir insan tipine sahipsin! Yeni fikirler üretiyor, olaylara farklı açılardan bakıyor ve insanları aydınlatıyorsun. Bu da seni birçok kişiden ayırıyor, ancak insanlar senin açından bakmayı başaramadıklarında da yalnız kalmana neden olabiliyor. Ancak seni anlayanlar ya da anlamaya çalışanlar, sana verdikleri ilgiyi de gösteriyorlar. Biraz zorlanıyorsun belki ama, dengeyi kuracağına inanıyoruz :)

Duygusal!

Duygusal!

Sen duygusal bir insan tipine sahipsin! Aksiyon alırken öncelikle duygularının seni kontrol etmesine izin veriyor, olayların iplerini eline alırken biraz zorlanıyorsun. Hislerin oldukça güçlü olduğu için mantığını harekete geçirmek zaman alabiliyor. Bu seni zaman zaman yıpratsa da zamanla mantığın ve duygun arasındaki o dengeyi kuracağına inanıyoruz :)

Bu içerikler de ilginizi çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
148
50
29
16
7
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın