Görüş Bildir
Haberler
Hangi Hayat Şarkısı Karakteri Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Hangi Hayat Şarkısı Karakteri Olduğunu Söylüyoruz!

Ekranların en entrika, ihanet, aşk ve mücadele dolu hikayesinde rolün ne olurdu, merak ediyor musun? Öyleyse testimizi çözmelisin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım.

2. Sabah hangi yatakta uyanmış olmak isterdin?

3. Kendine bir de kahvaltı seç bakalım!

4. "Aşk" dediğin...

5. Aşık olduğun insanla ortak noktanın ya da hayalinin ne olmasını istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seni en çok ne sinirlendirir?

7. İntikam kavramına bakış açını sorsak?

8. Zayıf noktan, zaafın nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Cadolozların cadolozu Hülya Cevher çıktın!

Sende şeytan tüyü var ve bunun fazlasıyla farkındasın. Altından kalkamayacağın iş yok. Seni ülkenin başına getirsek dünyanın süper gücüne dönüştürürsün. Güçlü ve dayanıklısın; bu gücü de geçmişin acılarından alıyorsun. Hayattaki en büyük amacın aslında sadece mutlu olmak.

Fakat mutlu olmak istiyorsan, intikam ve hırs gibi karanlık hisleri ruhundan çıkarmalısın. Kendi mutluluğuna gölge düşüren aslında sadece kendin olacaksın. Senin için sınır yok; sen her şeyi yapabilirsin!

Çekici ve zor adam Kerim Cevher çıktın!

Aslında tek istediği kendi halinde yaşamak; dünyanın, doğanın, evrenin sırlarını sakin sakin öğrenmek, okumak, gelişmek olan bir insansın. Sevgi ve şefkat dolusun; bunu insanlara her zaman açık açık göstermesen de, dünyayı ve tüm yaratıkları seven -daha da önemlisi, onları korumak için somut şeyler yapmaya çalışan, maddiyatta gözü olmayan bir beyefendisin. Aslında bir aziz gibi yaşamak, yardımsever olmak istiyorsun. Fakat içindeki tutkulu aşık seni amaçlarından biraz uzaklaştırıyor...

Merhametin yeryüzü temsilcisi Melek çıktın!

Merhametin yeryüzü temsilcisi Melek çıktın!

Tıpkı ismin gibi, sen 'Melek'sin'. Çok ama çok iyisin; kendine zarar verecek kadar. Dünyanın merhamet rezervi senin kalbinde saklı. Fakat her şeyin fazlası zarar; fedakarlığın da... Kendine karşı da bir sorumluluğun olduğunu bilmeli, kendini ezdirmemelisin. Başkalarına gösterdiğin şefkatin çeyreğini kendine göstermeli ve biraz bencil olmalısın!

Hüseyin Cevher çıktın!

Hüseyin Cevher çıktın!

Herkesin türlü türlü rol kestiği bu hayat yolunda asıl yapılması gereken işleri yapan, gerçekçi davranan ve elini taşın altına koyan insan sensin. 'Şekil' peşinde koşmadan, rol kesmekle uğraşmadan işleri yoluna koyuyorsun. Saçma sapan ego takıntılarına asla kapılmıyorsun. Efendiliğin dibisin! Fakat artık senin de biraz kendini ve arzularını ön plana koyman gerekiyor. Herkes hayatını yaşarken, sen çalışıyorsun. Nereye kadar?!

Çilekeş Filiz çıktın!

Çilekeş Filiz çıktın!

Çok masum, iyi niyetli ve tatlısın. Kötü olmayı bile beceremiyorsun! Tek kötü özelliğin, başkalarının çok fazla etkisi altında kalman ve fevri kararlar vermen diyebiliriz. Tek yapman gereken kalbinin sesini dinlemek, başkalarının ne söylediğine kulak asmamak ve açık bir karakter olmak! Kendi değerinin farkına varmalısın!

Relax olacaksın! Mahir çıktın!

Relax olacaksın! Mahir çıktın!

Senin gibi dostu olanın sırtı yere gelmez! Zekisin, neşelisin, tatlısın! Hepsinden önemlisi de; relax'sın! Hayatın cilvelerini, ince hesaplarını iyi biliyorsun; her ne kadar işlerin içinde gibi görünmesen de aslında insanlarla kukla gibi oynuyorsun. Göründüğünden çok daha derin, karmaşık bir karaktersin. Seni anlatsak roman olur, çözmek de yıllar alır. Herkesin hayatında mutlaka iz bırakmalısın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
538
267
187
117
53
40
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pinklove

Cadolozların cadolozu Hülya Cevher çıktın! zaten baska bisey ciksa sasardim

Ceylan Yiğit

HERKESE AYNI ŞEY ÇIKTI HERHALDE ( HÜLYA CEVHER) ...

Lal Yüksel

Cadolozların cadolozu Hülya Cevher çıktın! Sende şeytan tüyü var ve bunun fazlasıyla farkındasın. Altından kalkamayacağın iş yok. Seni ülkenin başına geti... Devamını Gör