Görüş Bildir
Haberler
Hangi Gizli Servis Ajanısın?

etiket Hangi Gizli Servis Ajanısın?

28.03.2016 - 13:05

Hangimiz James Bond filmleri izleyip ajan olmaya özenmedik ki. Şık takımlar, en son teknoloji, en süratli arabalar... Hepsi senin özel görevin için. Peki sen dünyadaki hangi gizli servisin ajanı olmalıydın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi bakalım. Güne nasıl başladın?

2. Söyle bakalım, ajan olsan bu hayvanların hangisi gibi bir ajan olurdun?

3. Bir ajan her zaman tarz olmalı. Ya senin tarzın nasıl olurdu?

4. Kod adı olmayan ajan olmaz. Şimdi kendine bir kod adı bul.

5. Bir özel araç seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ajansan sürekli hareket halinde olman gerek. Yol arkadaşın hangisi olurdu?

7. Sadece bir özelliği seçebilecek olsan hangisini seçerdin?

8. Başka bir gizli servis senin ajan olduğunu anladı ve köşeye sıkıştın. Ne yaparsın?

9. Hedefinde birisi var. Bir ortamda tanıştınız ve onun güvenini kazanman gerek ne yaparsın?

9. Hedefinde birisi var. Bir ortamda tanıştınız ve onun güvenini kazanman gerek ne yaparsın?

10. Birçok tehlikeye girdin. Birçok badireler atlattın. Emeklilik günün geldi çattı. Ömrünün geri kalan kısmını hangi manzaraya bakarak geçirmek istersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

CIA!

CIA!

Verdiğin cevaplara göre sen CIA ajanı olmalısın. Meraklısın. Çevrende ne olup ne bitiyor, her şeyden haberdar olmak istiyorsun. Bilgiye önem verdiğin için onun en ufak kırıntısı için bile girişmeyeceğin mücadele yok. Merakın ara sıra başına türlü dertler açsa da bu dezavantajın getireceği avantajın yanında adının bile anılmayacağını biliyor, risk almaya değer görüyorsun.

BND!

BND!

Verdiğin cevaplara göre sen BND ajanı olmalısın. Çalışkansın. Tembelliğe, üşengeçliğe tahammülün yok. Dünyanın çalışırsak daha iyi yerlere geleceğine inanıyorsun. Disiplin ise senin için olmazsa olmazın. Düzenli ve disiplinli çalışmayı seviyorsun. İşten kaytarmaya, bahane bulmaya katlanamıyorsun. İşini titizce yaptığında bundan müthiş bir haz alıyor, bundan tatmin oluyorsun. Çünkü, bir yerlere gelebilmek için çalışmanın en önemli şey olduğunu çok iyi biliyorsun.

KGB!

KGB!

Verdiğin cevaplara göre sen KGB ajanı olmalısın. Güçlüsün. Gücün varsa varolabileceğinin farkındasın. Gereksiz romantikliklere tahammülün yok. Gerçekçi bir yönün var ve karar verirken kalbinle değil beyninle adım atıyorsun. Duygularımızın, ani reflekslerimizin hep sıkıntı çıkardığını gördüğünden ara sıra içsel çekişmeler yaşasan da mantığın duygularına karşı daima kazanan taraf oluyor.

MI6!

MI6!

Verdiğin cevaplara göre sen İngilizlerin meşhur gizli servisi MI6 ajanı olmalısın. Hırslısın. Yenilsen bile pes etmiyor, düştüğünde ayağa kalkar kalkmaz yeniden mücadele etmeyi düşünüyorsun. Çünkü, hayat o kadar kısa ve hızlı ilerliyor ki; ağlanacak, sızlanacak vakti boş vakit olarak görüyorsun. Kime karşı, neye karşı olursa olsun savaşmaktan yılmıyorsun. Yenilsen de elinden gelenin en iyisini yaptığın için, için rahat. Hiçbir eyleminden pişmanlık duymuyosun.

MOSSAD!

MOSSAD!

Verdiğin cevaplara göre sen MOSSAD ajanı olmalısın. Özgür ruhlusun. Bağımsızlığın senin için en önemli değer. Çünkü, başkasına bağlı kişilerin kendisi olamayacağını, kendileri olamadıkları için kendilerinden ödün verdiklerini düşünüyorsun. Eğer konu senin özgürlüğünse her türlü mücadeleye çekinmeden giriyorsun. Tavizler vermeyi sevmiyorsun, bazıları bunu başına buyruk davranmak olarak görse de kalbinin sesini dinlediğin için bunu önemsemiyorsun. Çünkü hür olmak senin karakterinde var.

DGSE!

DGSE!

Verdiğin cevaplara göre sen Fransız gizli servisi DGSE ajanı olmalısın. Uyumlusun. Çevrendeki, dünyadaki gelişmelere karşı kayıtsız kalamıyorsun. Değişmeyen tek şeyin değişim olduğunun farkındasın. Bu yüzden dünyanın dönüş hızına yetişmeye hatta onu geçmeye çalışıyorsun. Sabit fikirli değilsin. Herkesin fikrini önemsiyorsun. İyi bir dinleyici olduğun için karar verirken başkalarının önerilerini de dikkate alıyorsun. İnsanoğlunun tek başına bir hiç olduğunu, her şeyin birlikte güzel olduğunu bildiğinden senin için en ufak bir tavsiyenin bile çok büyük önemi var.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1101
316
161
135
65
47
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
oliver

KGB.. Akıllı olun. Bir Putin kolay yetişmiyor ;)

Paşa

Apartman teyzesi Münire ablanın teşkilatı çıktı