Görüş Bildir
Haberler
"Hangi Filmi İzlesem" Diye Düşünenlere Müjde! Tek Bir Solukta Bitireceğiniz Günün Yüksek Puanlı Film Önerileri

"Hangi Filmi İzlesem" Diye Düşünenlere Müjde! Tek Bir Solukta Bitireceğiniz Günün Yüksek Puanlı Film Önerileri

addictedmovie
17.01.2022 - 16:15 Son Güncelleme: 17.01.2022 - 17:54

'Bugün hangi filmi izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan doğru yerdesin! Senin için en iyi filmlerden oluşan harika bir film listesi hazırladık. Bu filmlerin hepsinin IMDb'de en yüksek puanları tek tek kaptığını da atlamadan geçmeyelim tabii.

E hadi o zaman, film önerilerine geçelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Sadece Merhamet (2019) Just Mercy

13. Sadece Merhamet (2019) Just Mercy

IMDb: 7.6

Just Mercy: A Story of Justice and Redemption gerçek bir hikayeye sahip. Genç avukat Bryan Stevenson, adaletin yerini bulması için büyük bir mücadeleye girişir. Harvard'dan mezun olduktan sonra Bryan'ın para kazandıran işlerde yer alması beklenir. Ancak o, Alabama'da haksız yere mahkum edilen bir adamın peşinden gider...

12. Ceset (2012) El Cuerpo

12. Ceset (2012) El Cuerpo

IMDb: 7.6

Bir gün bir morgdan iş kadını Mayka'nın cesedi kaybolur. Hayatta her şeyi düzenli ve planlı olan bu kadının ölümünün arkasındaki sır perdesi henüz aralanamamışken, bir de cesedinin ortadan kaybolması olayı daha da karmaşık hale getirir.

11. Hodejegerne (2011)

11. Hodejegerne (2011)

IMDb: 7.6

Roger, istediği her şeye sahip olan bir adamdır. Fakat olması gerekenden çok daha büyük bir lüks içerisinde yaşamaktadır. Bunu devam ettirmek amacıyla ek bir iş yapması gerekir. Seçtiği ikinci iş ise sanat eseri hırsızlığıdır.

10. İçerideki Adam (2006) Inside Man

10. İçerideki Adam (2006) Inside Man

IMDb: 7.6

Hücrede yatan bir adam, planladığı kusursuz banka soygununu anlatarak, izleyiciyi bu soygunu seyretmeye davet eder. Olaylar zincirinin en başında her şey aslında herhangi bir hırsızlık gibi başlar. Hal böyle olunca boyacı kılığındaki soyguncular, elli kişiyi rehin aldığında polis de gerekenleri yapar. İki dedektifi bu adamlarla anlaşmak üzere görevlendirir. Ne yazık ki olaylar bambaşka şekilde ilerler.

9. Ölümle Yaşam Arasında (2003) The Life of David Gale

9. Ölümle Yaşam Arasında (2003) The Life of David Gale

IMDb: 7.6

Kevin Spacey filmde, Teksas’ta idam karşıtı bir üniversite profesörünü canlandırıyor. Ancak adam önce tecavüz, sonra da adam öldürme suçundan hapse düşüyor. Hakimler de, kanunlardan yola çıkarak adamın kalemini kırıyorlar. Kate Winslet ise adamın son üç gününde röportaj yapmak üzere görevlendiriliyor. Röportaj esnasında geri dönüşlerle, flu olan olay aydınlanacaktır...

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Kızımı Kurtarın (2007) Gone Baby Gone

8. Kızımı Kurtarın (2007) Gone Baby Gone

IMDb: 7.7

Dört yaşındaki Amanda, ortadan kaybolmuştur ve polis davayı çözmek için fazla yol alamamıştır. Amanda’nın teyzesi Mc Cready bu iş için Patrick Kenzie ve Angie Gennaro adında iki dedektif tutar. Ancak dedektifler, bu tarz bir konu üzerine fazla deneyimlerinin olmadığını söylemekten kaçınmazlar. Aile özellikle onları iki sebepten ötürü istemektedir. Polis değillerdir ve yaşadıkları muhiti iyi tanımaktadırlar. Dava sürerken Kenzie ve Gennaro uyuşturucu satıcıları ve sübyancılarla karşılaşırlar. Tam davayı çözmek üzerelerken, ikiliyi birbirinden ayıracak bir çelişki ile yüz yüze gelirler.

7. Ölümcül Takip (2008) Chugyeogja

7. Ölümcül Takip (2008) Chugyeogja

IMDb: 7.9

Joong-ho eski ve kirli bir dedektif polis olup finansal sorunlar yaşarken çareyi kadın satıcılığı yapmakta bulur. Çok geçmeden bu kadınlar ortalıkta bir iz bırakmadan kaybolmaya başlarlar. Joong-ho, onları bulmaya çalışırken başka bir ipucu keşfeder. Ortadan kaybolan kadınların her biri aynı müşteri tarafından çağrılmışlardır. Ancak içlerinden biri henüz o müşteriyle buluşmamıştır...

6. Contratiempo (2016)

6. Contratiempo (2016)

IMDb: 8.1

Adrian Doria kariyerinde hızla yükselen bir iş adamıdır. Evli bir adam olan Adrian, fotoğrafçı olan sevgilisi Laura’yı öldürmekle suçlanmaktadır. Adrian, kendisine güvenilir bir savunma yaratmak için tanık hazırlama ve adli bildirimlerde uzman deneyimli bir avukat olan Virginia Goodman ile tanışır. Adrian, Virgina’ya yaşanan olayları en başından anlatmaya başlar. Fakat Virginia hikayede bazı tutarsızlıklar fark eder ve onu hikayesinin karanlık noktalarını açığa çıkarması için zorlar.

5. Asabiyim Ben (2014) Relatos Salvajes

5. Asabiyim Ben (2014) Relatos Salvajes

IMDb: 8.1

Asabiyim Ben, öfkenin iliklere işlediği, dengenin her daim hassas olduğu bir toplumda, aşkların, nefretin ve intikam duygusunun hüküm sürdüğü birbirinden bağımsız bireylerin öykülerini anlatıyor.

4. Tutsak (2013) Prisoners

4. Tutsak (2013) Prisoners

IMDb: 8.1

Tutsak, adaleti kendi elleriyle sağlamaya çalışan bir adamın hikayesini anlatıyor. Maccachusetts eyaletinin Brockton bölgesinde, Şükran Günü'nü kutlamak için bir araya gelen Dovers ve Birches aileleri her şeyin yolunda gittiği bu yemek esnasında korkunç bir haberle altüst olurlar. Gecenin ilerleyen saatlerinde ailelerin iki küçük kızlarının kaybolması sonrasında panik dolu anlar yaşanır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Kirli İşler (2002) Mou Gaan Dou

3. Kirli İşler (2002) Mou Gaan Dou

IMDb: 8.1

Yıllarca özel bir eğitimle polis teşkilatında yetiştirilip mafyanın içerisine sızan polis memurları mafyanın iç yapısını öğrenip muhbirlik yaparken mafyada da durum farklı değildir. Mafya da kendi yetiştirdiği özel yeteneklere sahip gençleri bir şekilde polis teşkilatında yer alan köstebekler haline getirir. Bu döngü başarılı bir şekilde devam ederken bir anda iki taraf da kendi idareleri içinde yer alan iki farklı köstebek olduğunu fark ederler.

2. Mandalina Bahçesi (2013) Mandariinid

2. Mandalina Bahçesi (2013) Mandariinid

IMDb: 8.2

Çatışmanın kendileri üzerinde oluşturacak tahribatın farkında olan halk; canlarını güvenlik altında alabilmek için Estonya'ya göç etmeye başlamıştır. Yaşadıkları yeri tek edemeyen iki yaşlı insan; savaşın tam kalbinin attığı yerde kalmış ve yavaş yavaş da maddi sıkıntılar yaşamaya başlamışlardır...

1. Çin Mahallesi (1974) Chinatown

1. Çin Mahallesi (1974) Chinatown

IMDb: 8.2

Ida Sessions isimli bir kadın, özel dedektif Jake Gittes'e başvurup, Los Angeles su teşkilatında çalışan mühendis kocası Hollis Mulwray'in kendisini aldattığından şüphelendiğini söyler. Kadının dedektiften isteği, kocasını takip etmesidir. Gittes, Mulwray'in yanında bir kadınla yakalar, fotoğraflarını çeker ve dava kapanır. Ancak bir süre sonra Mulwray'in öldürülmesi işleri gizemli hale sokar.

Daha fazla film için:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
5
4
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
AL PACİNO

5 numaradaki filmi mutlak izleyin derim.

Mert Demir

bunlar nasıl seçim .filmde oynayan insanlar bile izlememistir filmi .parayı alıp gitmişlerdir

Aslaytoran

13 numara, çok çok iyi, öneririm ✌️