Görüş Bildir
Haberler
Hangi "Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?" Karakterisin?

etiket Hangi "Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?" Karakterisin?

Nsycl
25.11.2016 - 20:47

Önceki hafta gösterime giren ve Harry Potter evrenini çok özlemiş herkesi duygulardan duygulara sürükleyen filmimizin karakter testiyle karşınızdayız! Haydi hiç vakit kaybetme, hemen testi çözmeye başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk sorumuz!

1. İlk sorumuz!

2. Sence?

3. Evet?

3. Evet?

4. Sıradaki sorumuz

4. Sıradaki sorumuz

5. Sıradaki sorumuz

5. Sıradaki sorumuz
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir Fantastik Canavar seç!

7. Sıradaki sorumuz

7. Sıradaki sorumuz

8. Son sorumuz!

8. Son sorumuz!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Newt Scamander çıktı!

Newt Scamander çıktı!

Sen daha çok Newt gibisin! Yeni insanlar seni biraz farklı buluyor ve seni anlamakta güçlük çekiyor olsa da tanıdıkça alışıyorlar ve çok seviyorlar. Sen de insanlara güvendikten sonra onlar için yapamayacağın şey yok, bunu biliyorlar!

Jacob Kowalski çıktı!

Jacob Kowalski çıktı!

Sen daha çok Jacob gibisin! Her zaman pozitif ve tatlı bir insan olman insanların hemmen sana ısınmasını sağlıyor! Yeni arkadaşlar edinmek senin için çocuk oyuncağı resmen! Kafana bir şey koyduktan sonra kimse önünde duramıyor.

Porpetina Goldstein çıktı!

Porpetina Goldstein çıktı!

Sen daha çok Tina gibisin! Yeni insanlara güvenmekte biraz fazla şüpheci olman seni dışarıdan biraz soğuk bir karakter gibi gösteriyor. Ama tanıdıktan sonra insanlara bütün güvenini veriyor ve asla şüpheye düşmüyorsun. Kurallara her zaman saygı duyan ve işleri olması gerektiği gibi yapan bir yapın var bu da hep belirli bir disiplinde hareket etmeni sağlıyor.

Queenie Goldstein çıktı!

Queenie Goldstein çıktı!

Sen daha çok Queenie gibisin! İnanılmaz anlayışlı, merhametli bir insansın! İnsanlar sana saygı duymaktan asla geri kalmıyor. Çevrende birinin problemi olduğu zaman ilk senin kapın çalınıyor ve genelde onlara en mantıklı önerileri sen veriyorsun. Başka insanları iyi hissettirmek sana ilaç gibi geliyor resmen. Bu tutkulu ve merhametli yapını asla kaybetme

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
705
396
171
77
37
34
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın