Görüş Bildir
Haberler
Hangi Duvar Yazısı Senin İçin Yazılmış?

Hangi Duvar Yazısı Senin İçin Yazılmış?

Ecivicivokke
13.03.2022 - 14:00

Sana özel bir duvar yazısı yazılsa ne yazılırdı? 

Merak ediyorsan;

Teste buyur!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşın kaç peki?

3. Yaşadığın hayattan memnun musun?

4. Şanslı biri olduğunu düşünüyor musun?

5. Seni kandırmak kolay mıdır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Birini sevdiğinde kötü yönlerini görmekte güçlük çeker misin?

7. Başına sık sık ortamlarda anlatılacak olaylar geliyor mu?

8. Çevrendekiler seni en çok hangi özelliğinle övüyor?

Bu yazı!

Bu yazı!

Sen sevdiğinde gözün başka hiçbir şey görmüyor. Karşındaki kişi hoşuna gitmeyen bir davranışta bulunsa bile bunu iyi bir yöne çekmeyi başarıyorsun. Sevdiğin kişi kötü hiçbir şey yapmazmış gibi geliyor, bu yüzden illa geçerli bir sebebi vardır diye düşünüyorsun. Her zaman böyle olmayabilir... Bizden tavsiye biraz daha gözün açık olsun. Bu hayatta beklemediğimiz her şey başımıza gelebilir!

Bu yazı!

Bu yazı!

Senin korktuğun her şey başına mı geliyor? Bugün ne zamandır hasta olmuyorum desen yarın hasta mı uyanıyorsun? Hayat acımasız... Aman başıma gelmesin dediğimiz her şey bir gün başımıza gelebiliyor. Hayat seni bu konuda çok yormuş, başına gelmesini istemediğin her şeyi sanat yaşatmış. Bunlar da senin yanına hayat dersi olarak kalmış. Yaşadığımız her şeyin bir sebebi vardır, önemli olan ders alıp yola devam etmek!

Bu yazı!

Bu yazı!

Sen öyle güzel gülüyorsun ki, gülüşün adeta insanın içini ısıtıyor. Bulunduğun her ortama neşe katıyorsun. Sen varken ortada bir negatiflik olması mümkün değil. Yüksek enerjin, güzel gülüşün her şeyi çözebilecek nitelikte. Bir gülüşün var, sana aşık olanlar alzaymır olsa unutamıyor. Hayat bazı zamanlarda üstüne gelebilir, ama sen böyle zamanlarda bile gülmekten vazgeçme. Sana en çok gülmek çok yakışıyor!

Bu içerikler de ilgini çekebilir!👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
26
10
8
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmet Arda Şen

Allah göstermesin dediğim berşeyi 4k izledim.

İdil

Bu yazı: " O da sevecekti, işi çıktı demek ki. Yoksa kesin severdi." Sen sevdiğinde gözün başka hiçbir şey görmüyor. Karşındaki kişi hoşuna gitmeyen bir davr... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Oda sevecekti işi çıktı demek ki yoksa kesin severdi Sen sevdiğinde gözün başka hiçbir şey görmüyor. Karşındaki kişi hoşuna gitmeyen bir davranışta bulunsa b... Devamını Gör