Görüş Bildir
Haberler
TV
Hangi Diziler Var? Final Kararı Alarak Yeni Sezonda Ekranda Olmayacak Diziler

Hangi Diziler Var? Final Kararı Alarak Yeni Sezonda Ekranda Olmayacak Diziler

Bu sezon pek çok yerli dizi izleyiciden tam not alarak ekran hayatına yeni sezonda da devam etme kararı alsa da bazı diziler ya düşük reyting oranları ya da artık hikâyesinin bitmesiyle ekran yolculuğunu sonlandırıyor. İşte bu sezon sonu ekranlara veda edecek diziler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir Küçük Gün Işığı - atv

Bir Küçük Gün Işığı - atv

atv ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Seray Kaya ve Berk Oktay'ın yer aldığı Bir Küçük Gün Işığı, 36. bölümüyle ekranlara veda edecek. Sezon finali yaparak önümüzdeki sezonda da devam etmesi düşünülse de düşük reytingler nedeniyle dizi sonra erecek.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi - Show TV

Gelsin Hayat Bildiği Gibi - Show TV

Show TV ekranlarının iyi reytinglerle başlamasına rağmen zamanla düşüş yaşayan dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, özellikle Ertan Saban ve Devrim Özkan'ın muhteşem partnerliğiyle göz kamaştırıyordu. 1 Haziran günü final yapacak dizi önümüzdeki sezon ekranlarda yer almayacak.

Yasak Elma - FOX

Yasak Elma - FOX

FOX ekranlarının en sevilen işlerinden Yasak Elma, muhteşem reytinglerine rağmen artık hikâyenin bitmesi üzerine sona erecek. 179. bölümüyle ekranlara veda edecek Yasak Elma'nın final tarihinin 29 Mayıs olması bekleniyor.

Güzel Günler - Show TV

Güzel Günler - Show TV

Binnur Kay'nın başrolünde olduğu sımsıcak aile dizisi Güzel Günler, düşük reyting oranları nedeniyle ilk sezonuyla ekranlara veda edecek. Dizinin 2 sezon sürmesi planlansa da 26. bölümüyle final yapacak.

Tuzak - TV8

Tuzak - TV8

TV8 ekranlarında izlediğimiz Bensu Soral ve Akın Akınözü'nü bir araya getiren Tuzak, bu sezonun en kötü reyting alan dizilerinden biri. Tuzak 26. bölümüyle geçtiğimiz günlerde final yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gecenin Ucunda - Star TV

Gecenin Ucunda - Star TV

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun beraber rol aldığı Gecenin Ucunda, iyi kadrosuna rağmen seyirciyi bir türlü kendini izlemeye ikna edemeyen yapımlardan. İlk 10'a bile giremeyen dizi geçtiğimiz haftalarda 26. bölümüyle final yaptı.

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı - TRT1

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı - TRT1

TRT1'de izlediğimiz Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı'nın Haziran ayında ekranlara veda etmesi bekleniyor. Tolgahan Sayışman'ın rol aldığı dizinin 20. bölümle final yapacağı söyleniyor.

Camdaki Kız - Kanal D

Camdaki Kız - Kanal D

Kanal D ekranlarının reytinglerde 1.'likten inmeyen dizisi Camdaki Kız, kitap uyarlaması olması ve karakterlerin hikâyesinin bitmesi üzerine final kararı aldı. 3 sezondur ekranlarda olan dizi, Mayıs ayının son haftası final yapmayı planlıyor.

EGO - FOX

EGO - FOX

FOX ekranlarının büyük beklentilerle yayınlanan dizisi EGO, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un enfes uyumunu tekrardan ekranlara taşımıştı. Alışılmışın dışındaki senaryosu ve oyunculuklarıyla izleyiciden olumlu dönüş alamayan EGO 13. bölümüyle final yapacak.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
3
3
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
pikasevde

burda en çok güzel günler dizisinin kıymeti bilinmedi diğerlerinden daha farklı sıcacık aile dizisiydi yazık oldu diziye :/

luffys

aslında güzel diziler var ego,güzel günler ama ikiside yanlış gün insanların 2-3sezondur izledikleri dizinin karşısına koymayın dizi