Görüş Bildir
Haberler
Hangi Disney Prensesiyle Çok İyi İkili Olurdunuz?

Hangi Disney Prensesiyle Çok İyi İkili Olurdunuz?

Sude Engin
13.03.2023 - 17:46

Bu testte birbirinden güzel ve farklı karakterlere sahip olan Disney prenseslerinden hangisi ile çok iyi anlaşabileceğini söylüyoruz.

Hazırsan test başlasınnnn!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. Hangi hayvan en yakın arkadaşın olsun isterdin?

4. Hangi kelime seni daha iyi tanımlar?

5. Utangaç bir insan mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayallerinin prensini yaratalımm..

7. Pekii gözleri ne renk olsun?

7. Pekii gözleri ne renk olsun?

8. Günlük hayatında en çok hangi renk giyiniyorsun?

9. Hiç istemediğin bir şeyi sırf ailen istiyor diye kabul eder misin?

9. Hiç istemediğin bir şeyi sırf ailen istiyor diye kabul eder misin?

10. Son olarak sen kin tutabilen bir insan mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sana Cindirella Çıktı!

Sana Cindirella Çıktı!

Sen çok naif bir insansın. O kadar güzel ve temiz bir kalbe sahipsin ki bu güzellik adeta dış görünüşüne yansımış diyebiliriz. Aklından ve kalbinden kimseye kötülük yapmak geçmiyor. İnsanlar sana kötülük yaptığı zamanlarda bile onları affedebilecek kadar yüce gönüllü bir insansın. Doğadaki her canlıyı koşulsuz sevebilecek kadar güzel bir yüreğin var. Bütün hikayelerinin mutlu sonla bitmesini hakediyorsun. Bütün bu özellikler bir arada toplandığında sen ve Cindirella kesinlikle birbirinize çok benziyorsunuz.

Sana Merida çıktı!

Sana Merida çıktı!

Sen cesaretinle herkesi kendine hayran bırakan bir insansın. Bu hayatta aşamayacağın engel olmadığını düşünüyoruz. İnsanların senin hakkında ne düşündüğünü pek umursamayan birisin. Nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşıyor ve o an içinden ne geliyorsa onu yapıyorsun. Oldukça inatçı bir yapıya sahipsin. Doğru bildiğin şeyler için savaşmaktan asla vazgeçmezsin ve haksızlıklar karşısında asla sessiz kalamazsın. Bütün bunlar bir araya geldiğinde sen ve Merida gerçekten çok benzer özelliklere sahipsiniz.

Sana Jasmine Çıktı!

Sana Jasmine Çıktı!

Sen sevgi dolu bir insansın. Bu hayatta en önemli şeyin sevgi olduğunu savunuyorsun ve gerçek sevgiyi bulabilmek adına çok ciddi fedakarlıklar yapabilecek kadar da cesur bir insansın. Hayatında gerçekten gönülden bağlı olmadığın kimseyi istemiyorsun. Aşka tüm kalbiyle inanan bir insansın. Bunların yanında sen oldukça maceracı bir ruha sahipsin. Hayattaki her şeyi düşe kalka kendin keşfederek öğrenmek istiyorsun. Senin için hazırlanan hayatı yaşamak yerine kendi yaşantını kendin belirlemek istiyorsun. Bütün bunlar bir araya geldiğinde sen kesinlikle Jasmine ile çok benzer düşüncelere sahipsin.

BU TESTLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
111
75
29
17
8
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sana Cindirella Çıktı!

ömer

Sana Cindirella Çıktı! Can sıkıntısından düştüğümüz yere bak ya mahalleden birisi görse duysa en az 1 ay dalga konusu olurum 😅😅😅