Görüş Bildir
Haberler
Hangi Çizgi Film Kedisisin?

etiket Hangi Çizgi Film Kedisisin?

Nsycl
06.01.2017 - 22:54

Birbirinden farklı karakterde kedilerden sen hangisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kendini hangisi olarak tanımlayabilirsin?

2. Arkadaşların seni hangisi olarak tanımlar peki?

3. Ne kadar hırslı birisin peki?

4. İşlerinde/çalışmalarında tek olmayı mı tercih edersin grup çalışmasını mı?

5. Karşı cinsle flört tarzın nasıldır peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki şimdi de bir yemek seç!

7. Kedi mi Köpek mi peki?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Penelope çıktı!

Penelope çıktı!

Sen kesinlikle Penelope'sin! Alımlı, çevrendeki herkesi etkisine çeken sempatik bir tarafın var. Az ve öz konuşuyor kibarlığını hiç bozmuyorsun. Doğru bir tavrın her şeyi düzeltebileceğine inanman bile mükemmel. Böyle kal!

Slyvester çıktı!

Slyvester çıktı!

Sen kesinlikle Slyvester'sın. Ne istediğini bilen, kafasına koyduğunu yapan bir tavrın var. Belki her istediğin istediğin zamanda elinde olmuyor, planlarında gecikmeler yaşanıyordur, olabilir! Önemli olan istediğini alan tutkulu yapını kaybetmemen bizce!

Garfield çıktı!

Garfield çıktı!

Tembellik? Bir hayat tarzı. Hiç kimse senin keyfini kaçıramaz! Kendisi için yaşayan çevresine yük olmayan ama çevreye de pek ihtiyacı olmayan bir yapın var. Çok insan ne öyle? Başın şişer. Biraz da tembelsin tabi. Yani tembelsin evet...

Tom çıktı!

Tom çıktı!

Bir kere hiç göründüğün gibi biri değilsin! İçine ulaşmak zor ama ulaşıldığı an fark ediliyor ki çok tatlı bir insansın! Tamam bazı gıcık tarafların olabilir ama her insan gibi. İnsanlar seninle tanıştıktan sonra senden vazgeçemiyor ve 'hiç böyle birine benzemiyordun' demekten kendilerini alıkoyamıyorlar. Biraz daha kendini açmayı dene :)

Azman çıktı!

Azman çıktı!

Şimdi bunu görüp hemen öfleyip püfleme. Çevresindeki insana gönülden inanan, onun için her şeyi yapma derecesinde bir varlıktan bahsediyoruz. Sen sevdiğin insanlar için her şeyi yapabilirsin. Ama seni bir kırarlarsa, işte o zaman işi zor. Yakınındaki insanlara sevgini vermek resmen seni de besliyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1393
716
645
247
168
103
94
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz Derya Canfeda

Kara Kedi nerede? Saldırın Mucize fanları!

Cool Mordecai

Penelope çıktı..Garfield beklerdim ama olsun sddhfj

Raifcan Bozdemir

Tom Bir kere hiç göründüğün gibi biri değilsin! İçine ulaşmak zor ama ulaşıldığı an fark ediliyor ki çok tatlı bir insansın! Tamam bazı gıcık tarafların ola... Devamını Gör