Görüş Bildir
Haberler
Hangi Arabalar Karakterisin?

etiket Hangi Arabalar Karakterisin?

Bakalım sen hangi Arabalar filmi karakterisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını söyler misin?

2. Hiç bilmediğin bir yerde kaybolduğun oldu mu?

3. Bu desenli kumaşlardan gömlek yaptıracaksın diyelim. Hangisini seçersin?

4. Çok yakın bir arkadaşın kavgaya karıştı diyelim. Sen bu durumda nasıl davranırsın?

5. Fotoğraf hangi renkte daha güzel olmuş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En çok paylaşımı hangi sosyal mecrada yapıyorsun?

7. Son olarak animasyon filmleri ne kadar seviyorsun? Bizim için puanlar mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Şimşek McQueen!

Şimşek McQueen!

Sen o kadar arkadaşlarına bağlı, o kadar sadık bir tipsin ki bazen kendi sorumluluklarını gözden kaçırdığın oluyor. Ama bazen yaşanan bu karışık durumlarda da ilk yardımına koşan kişiler arkadaşların oluyor. Girdiğin ortamda enerjinden midir bilinmez hemen pozitif bir hava oluşturuyorsun. Senden hoşlanmamak imkansız!

Chick Hicks!

Chick Hicks!

Net idealleri olan, tutkulu ve hırslı bir tipsin. Geleceğini düşünmek, boş boş takılmamak ve çalışmak senin için önemli şeyler. Arkadaşların var, ailen var, eh biraz da paran olsa ne olur? Materyalist birisin, kime ne? Sonuçta hayattan beklentilerin var, ve bunları almak için elinden geleni yapmaya devam edeceksin.

Mater!

Mater!

Dikkati hızlı bozulan, şirin ve şapşal bi karakter olmalısın. Testin sonuna gelene kadar bile aklından geçen şeylerin sayısını tahmin edemiyoruz. Lüks, gösteriş falan hiç sana göre değil. Basit ve minimal yaşamaktan yanasın. Mutlu olmak için yemek yemek, uyumak ya da arkadaşlarınla gülüşmek senin için yeterli.

Doc Hudson!

Doc Hudson!

Seni tanımlayan en doğru kelime: Bilge. Tecrübelisin bir kere. Bu tecrübenden dolayı, insanların çok şaşırdığı olaylara, gayet doğal bakıyorsun. Çünkü biliyorsun ki, insanın hamuru kötüdür ve çıkarı-egosu-kendi için yapamayacağı şey yoktur. Bunun yanında sabırlısın da. Tam bir kötü gün dostusun son olarak. İyi zamanlarda yoksun, ki olmaya da gerek yok; ama kötü zamanlarda her daim varsın, ki olması gereken de bu!

Sally Carrera!

Sally Carrera!

Sen dışa dönüklükle içe dönüklük arasındaki o ince çizgidesin resmen. Arkadaşlarınla dışarı çıkmak, vakit geçirmek seni mutlu ediyor ama bazen kendi kendine kalman ve sorumluluklarına da odaklanman gerek. Denge senin için önemli. Dengeyi kurduğun sürece pozitif ve istekli olmaya devam ediyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
229
166
94
56
40
22
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?