Görüş Bildir
Haberler
Hangi Aile Dizisi Karakterisin?

Hangi Aile Dizisi Karakterisin?

Popüler dizilerden Aile'yi hepimizin sevdiğini düşünüyorum. Kıvanç Tatlıtuğ'u izlerken hayran kalmak, Serenay Sarıkaya'nın güzelliğinde büyülenmek... Bunlar hepimizin başına gelmiş şeyler eminim. 😂 Peki sen hangi Aile dizisi karakterisin?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Hayatta hep bir şeyleri başarmak için mücadele etmen gerekti mi?

4. Peki seni ne sinirlendirir?

4. Peki seni ne sinirlendirir?

5. Ailenle iyi anlaşır mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sence etrafındaki insanlar seni sen olduğun için mi seviyor?

6. Peki sence etrafındaki insanlar seni sen olduğun için mi seviyor?

7. Şimdiye kadar hep ailenin isteklerine göre mi hareket ettin?

8. Hayatındaki her şey nasıl ilerler?

8. Hayatındaki her şey nasıl ilerler?

9. Seç birini!

10. Son olarak burcunu seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslan Soykan

Aslan Soykan

Sen Aslan Soykan'sın. Hayatında bazı şeylere çok kolay ulaşmışsın. Bu kolaylık  belki de bazı şeylerin değerini bilmemene neden olmuş. Hayattan tek istediğin şey biraz sevgiyken, hayat onu sana çok görmüş... Sen sevgisizlikle büyüyen ve sevmeyi bilmeyen birisin. Senin için hayatındaki herkes çok değerli ve kıymetli. Onlar için her şeyi yapabilirsin. Koruma iç güdünle hareket edince biraz sert biri olabiliyorsun. Bu iç güdüyle hareket ettiğinde aslında sevdiğin insanlara zarar verdiğini fark etmiyorsun. Sen Aslan Soykan'sın, sevilmeyi bekleyen ama sevmeyi bilmeyen birisin.

Devin Akın

Devin Akın

Sen Devin Akın'sın. Hayatta hiçbir şeye kolay ulaşmamışsın. Her şey için en çok senin çaba sarf etmen gerekmiş. Hayattaki yalnızlığını, başarı ile doldurmuşsun. Sevdiklerinin yerine işini ve tanımadığın insanları koymuşsun. Herkesin hayatından kendine bir pay çıkartabiliyorsun. Empati yeteneğin çok yüksek. Birinin söylediği bir şeydeki alt metinleri çok iyi anlayabiliyorsun. Çocukluğundan beri özendiğin bir şey varsa o da mutlu aile tablosudur. Sen buna sahip olmak istemişsin ama maalesef olamamışsın. Hayatta görmek istediklerini değil de gerçekleri gören birisin.

Hülya Soykan

Hülya Soykan

Sen Hülya Soykan'sın. Sen kuralcı bir karaktere sahipsin. Ailene çok düşkünsün ve onları kaybetmemek için çok büyük çaba sarf ediyorsun. Bu çaban çoğu zaman senin yanlış yola girmene neden oluyor. Sen doğru olanı yaptığını sanarken aslında etrafındaki insanlara zarar veriyorsun. Despot birisin. Herkes senin kontrolünde olmalı ve herkes senin istediğin gibi davranmalı. Bunu yaptırabilecek güce sahipsin. Ciddi birisin. Her şeyi kontrol altında tutmaya çalışırken çok fazla yorulmuş ve aslında duygularını kaybetmişsin. Sen Hülya Soykan gibi duygularını bastıran ve asla kendini belli etmeyen birisin.

Cihan Soykan

Cihan Soykan

Sen Cihan Soykan'sın. Gizemli birisin. Seni çözmek için sohbet etmek yeterli değil, ailenin içine gitmek gerekli. Gerçekten ne hissedersin ve hayattan ne istersin bilinmez. Hayatının başından sonuna kadar bir yarış içine girmişsin. Kendini ispatlamak zorunda olduğun her an daha strese giriyor ve daha çok yanlış şey yapıyorsun. Sevilmeye ihtiyaç duyuyorsun. Birine kendini anlatmak istiyor ve seni anladığını görmek istiyorsun. Sessiz ve sakin biriysen bunun nedenini yaşadıklarından biliyorsun. Sen Cihan Soykan gibi hayatta bir şeylere sahip olmak için çok fazla çabalaması gereken birisin.

Yağmur Akın

Yağmur Akın

Sen Yağmur Akın'sın. Hayatta bir şeyleri elde etmek için farklı yöntemlerin var. Herkesin gittiği yoldan gitmez kendi yolunu çizersin ve bu yolun nelerle dolu olduğunu önemsemezsin. Şımarık birisin, bu şımarıklığının altında aslında eksik duyguların yatıyor. Sen insanların, seni sevdiğini göstermesi için farklı yollar deniyorsun. Her zaman aşırıya kaçan davranışların var. Kendin gibi doğal bir karaktersin ama bazen korunmaya ihtiyaç duyuyorsun. Senin için hayattaki her şey eğlenceden geçer. Gülmediğin ve eğlenmediğin her şey biraz yarımdır. Hayatı ciddiye alan biri değilsin çünkü hayat ciddiye alınacak kadar ciddi bir yer değil senin için...

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
35
31
11
7
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Azra

Aslan Soykan

Yusuf

Devin Akın 🙂

Mert syl

diziyi hiç izlemedim ama hülya soykan çıktım, açıklamadan anladığım kadarıyla lanet bir karakter. oysa ki ben bir sevgi pıtırcığıyım. adres ver editör skcem ... Devamını Gör