Görüş Bildir
Haberler
Hangi Abur Cubursun?

etiket Hangi Abur Cubursun?

Abur cubur olsan ne olurdun söylüyoruz.

Haydi teste!

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Sağlıklı yaşam senin için ne kadar önemli?

4. Tatlıyı sevmeyen yoktur diyebiliriz. Peki senden tatlı sevgine bir puan vermeni istesek?

5. İnsanlara olan sabrın nasıl?

6. Bir sorunla karşılaştığında ne yaparsın?

7. Son olarak burcunun hangi elemen grubunda olduğunu soralım?

Çikolatasın!

Çikolatasın!

Tutku hayatının büyük bir kısmını oluşturuyor. Duygularıyla hareket eden ve kendini böyle ifade eden bir insansın. Tıpkı çikolata severler gibi senin de çizilmiş net çizgilerin ve bunların aşılmasından hiç hoşlanmıyorsun.

Ay çekirdeğisin!

Ay çekirdeğisin!

Sen muhabbet adamısın. Arkadaşlarınla oturup kolanı, çayını yudumlarken yanında akacak ay çekirdeği senin en büyük keyfin. Paylaşmayı seven bir yapın olduğu da buradan belli.

Cipssin!

Cipssin!

Lezzetiyle, çeşitleriyle sana hakim olan abur cubur patates cipsi! Hayatının her döneminde, farklılığı, çeşitliliği, değişikliği seviyorsun ve bundan güç alıyorsun! Senin ruh ikizin cips çünkü sen her zaman dinamizmle yaşıyorsun!

Lokumsun!

Lokumsun!

Çeşitli kuruyemişlerle bezenmiş, her hali güzel bir abur cubur! Sen de tıpkı lokum gibisin, sinirlerin alınmış ve sakin! Hayattan keyif almayı bilen bir yapın ve bu da hayat kaliteni oldukça artırıyor.

Hamburgersin!

Hamburgersin!

Cevapların senin tam bir hamburger olduğunu gösteriyor. Lezzetli, asla eskimeyen ve asla hayal kırıklığına uğratmayansın. Her şeyden önce güvenilirsin, insanlar düşünür düşünür son çare olarak sana gelir mesela. Sen de onların her türlü problemini çözersin. Ayrıca lidersin, yol açarsın. Etrafında sana benzeyenler olsa da asıl olan sensin ve bunun da farkındasın!

Dondurmasın!

Dondurmasın!

Elit zevkleri olan, ancak bunları insanın gözüne sokmayan, hayatına girdiğiniz insanın yaşam kalitesini arttıran birisin. Kendini beğenmiş, ukala, vb. sıfatlar asla sizin için değil. İlk intiba olarak belki böyle bir izlenim bırakıyorsunuz ancak sizi tanıyanlar aslında sizin nasıl biri olduğunuzu kısa sürede görüyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1492
895
631
261
141
83
83
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?