Görüş Bildir
Haberler
Hangi 90'lar Karakterisin?

etiket Hangi 90'lar Karakterisin?

17.03.2016 - 16:45

Türkiye'de 90'lı yıllara damga vurmuş hangi kişi olduğunutest etmek istedik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz. Bugüne 6 üzerinden puan ver.

2. Bir masal anlatma hakkın olsa hangisini anlatırdın?

3. Atarisiz 90'lar olmaz. Bir atari oyunu oynayacak olsan?

4. Haberleri nereden takip edersin?

5. Ömür boyu tek bir çeşit turşu yeme hakkın olsa hangisini tercih ederdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Faks yoluyla Sabah Şekerleri'nden istek şarkı isteyeceksin. Hangisini isterdin?

7. Peki bu şarkı kime gelsin?

8. Altı farklı kanalda altı farklı program var. Hangisini izlersin?

9. Şu an bunlardan hangisini tüketmek isterdin?

10. Son soruya geldik. Nasıl bir düğünle dünya evine girmek isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reha Muhtar!

Reha Muhtar!

Eğlenceli birisin. En sıkıcı şeyleri bile tarzın ve sözlerinle dünyanın en eğlenceli şeyleri haline getiriyorsun. Çekingenlik gibi bir durumun yok. Nerede olursan ol bir şekilde dikkat çekmeyi başarabiliyorsun. Meraklısın. Kimsenin bilmeye bile cesaret edemeyeceği şeylerin peşinden koşturuyorsun. Her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan.

Tolga Abi!

Tolga Abi!

Örnek insansın. İnsan ilişkilerinin nazik ve saygılı olmakla düzeleceğini biliyor, bunun ışığında sen de çevrendekilere saygı gösteriyor ve saygı görüyorsun. İyi davranışları onaylarken kötü davranışları kınıyorsun. Geleceğimiz olan çocuklara karşı da çok hassassın ve onların ileride iyi bireyler olup topluma katkı yapmasını istiyorsun.

Mükremin Çıtır!

Mükremin Çıtır!

Harbisin. Kimsenin adamı olmuyorsun. Bildiğini, gördüğünü çatır çatır söylüyor savunuyorsun. Hayatın sana verdiği dersler seni daha olgun birisi haline getirmiş. Kısa ama öz konuşuyorsun, bir sözün bir roman özeti niteliğinde. Kısa vadede sorun çıkardığını bilsen de dürüstlüğün uzun vadede seni utandırmadığının farkındasın. Çevrendekiler ne der diye çekinmiyor, gerçeklerin peşinden gidiyorsun.

Memnun Kaygısız!

Memnun Kaygısız!

Keyif insanısın. Sağına soluna bakınca sürekli bir şeyleri dert eden, gereksiz şeylerden tasalanan, her şeye mızmızlanan insanları görünce sinir oluyorsun. Halbuki hayat bize ne verirse versin elimizdekilerden keyif almalıyız. Rahatına düşkünsün. Pozitif olmanın hiçbir zarar getirmeyeceğini biliyorsun. Elinde olandan memnunsun.

Fiko!

Fiko!

Fedakarsın. Bir dilim ekmeğin dahi olsa onu paylaşmaktan çekinmiyorsun. İnsanlara yardım etmeyi, onların dertlerine ortak olmayı herkesin yapması gereken şeyler olarak görüyorsun. Arkadaş canlısısın. Birisi sana elini uzatmışsa o kişileri gerektiğinde dünyanın merkezine koyuyorsun. Ailene düşkünsün, onların tırnağını dünyaya değişemezsin. Bu yüzden Süper Baba dizisinin Fikret'i, arkadaşlarının deyimiyle Fiko'suna benziyorsun.

Çılgın Bediş!

Çılgın Bediş!

Lakabın gibi çılgınsın. Kabul etmelisin biraz çatlaklık var ama herkes seni bu yüzden, doğal olduğundan bu kadar seviyor. Somurtkan, ketum kişileri kim yanında görmek ister ki? Etrafına sürekli pozitif enerji saçıyorsun. Kendi enerjin insanlara da iyi geliyor. Çünkü herkesin rol yaptığı şu zamanlarda doğal olmanın ne kadar kıymetli bir hazine olduğunun farkındasın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
392
229
84
48
30
24
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nilsu Baran

fiko

meral

mükremin çıtır ne güzel dizi hele sıdıka, efsane 7 numara çok güzel dizilerdi şimdi öyle diziler yok..

Akşam Yıldızı

aynen çok şahane bi diziydi :)

Pasif Kullanıcı

Fiko :)Fedakarsın. Bir dilim ekmeğin dahi olsa onu paylaşmaktan çekinmiyorsun. İnsanlara yardım etmeyi, onların dertlerine ortak olmayı herkesin yapması gere... Devamını Gör