Görüş Bildir
Haberler
Hangi 2000'ler NBA Starı Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi 2000'ler NBA Starı Senin Ruh İkizin?

Nsycl
07.07.2017 - 23:45

Her takımın bir süperstarının olduğu, maçların belki de daha şova dönük olduğu yıllar... 2000'lerde hangi süperstardın? Öğrenmek için hemen teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını söyleyerek teste başla!

2. Bir spor ayakkabısı seç!

3. Taraftarlar aran açıldığında vereceğin tepki hangisine yakın olurdu?

4. Bir sonraki gün maçın var diyelim. Kendini nasıl hazırlardın?

5. Kenarda başladığını öğrendiğin bir maç tepkin ne olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir araba seç.

7. Son olarak da nba sonrası bir kariyer seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Allen Iverson çıktı!

Allen Iverson çıktı!

Belki hiç şampiyonluk kazanamadı ama çok büyük bir kitlenin kalbini kazandı Allen Iverson. Bir de final yaşadı sonuçta... Sen de Iverson gibi tutkulu ve yürekli bir karaktersin. Yaptığın işi sonuçlandırana kadar kovalıyor, bir dakika bile hedefinden vazgeçmiyorsun!

Kobe Bryant çıktı!

Kobe Bryant çıktı!

Kara mamba! Michael Jordan'ın bile 'Benimle kıyaslanmayı hak eden tek oyuncu dediği bir karakter. Sen de Kobe gibi, rekabeti seven, çok çalışkan ve hırslı bir karaktersin. İstediğini alana kadar sana uyku bile haram resmen. Ama sosyal hayatında dünya tatlısı birisin, o ayrı.

Tim Duncan çıktı!

Tim Duncan çıktı!

Şampiyonluklara doymuş, tam bir görev adamı. Sen de Tim Duncan gibi soğukkanlı, sakin ve oturaklısın. Acil karar vermen gereken anlarda sakinliğini koruyarak doğru kararları vermeyi biliyor, her zaman güvenilir bir lider oluyorsun.

Kevin Garnett çıktı!

Kevin Garnett çıktı!

Hırsıyla, tutkusuyla her zaman oyunda kalmayı başaran büyük bir lider. Sen de Garnett gibi her zaman mantığını da duygularını da karar verme aşamasında kullanabiliyorsun. Her zaman ilham verici bir karakter olarak kalacaksın.

Shaquille O'Neal çıktı!

Shaquille O'Neal çıktı!

Herkesin yüzünü gülümseten, her zaman sempatik bir karakter Shaquiile çıktı sana! Aynı shaq gibi yaptığın işe her zaman büyük bir saygıyla sarılıyorsun. Sosyal hayatında her zaman şen şakrak, keyifli bir tipsin. Bu da seni sosyal ve tatlı bir insan yapıyor :3

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
428
162
113
47
47
33
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın