Görüş Bildir
Haberler
Hande Sarıoğlu Paylaştığı Göğüs Dekolteli Fotoğrafla Sosyal Medyayı Salladı

Hande Sarıoğlu Paylaştığı Göğüs Dekolteli Fotoğrafla Sosyal Medyayı Salladı

GNS
20.10.2021 - 22:20

Sunuculuk yaptığı bahis programında partneriyle yakınlaşmasıyla gündeme gelen Hande Sarıoğlu, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla ilgileri yine üstüne topladı. Verdiği pozun altına açıklama olarak “telefonu ters çevirin” yazan Sarıoğlu, takipçilerinin özellikle göğsüne bakmasını istediğini düşündürdü. Ters döndürülen fotoğraftaki derin dekolte yüzünden “Göğüslerinden kalp şekli çıkıyor” yorumlarında bulunuldu. İşte Hande Sarıoğlu’nun o fotoğrafı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Partneriyle yakınlaştığı görülen dans videosundan sonra Habertürk ile çalışması sonlanan sunucu Hande Sarıoğlu, Instagram hesabında yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Verdiği pozlarla takipçilerinin ilgisini çeken sunucu, sosyal medyada kendisine geniş bir kitle oluşturdu. Son fotoğrafıyla olay yaratan Sarıoğlu’na farklı yorumlarda bulunuldu.

Telefonu Ters Çevirin

Telefonu Ters Çevirin

Instagram'da 316 bin takipçisi bulunan Hande Sarıoğlu, göğüs dekolteli kıyafetiyle verdiği poza 'Telefonu ters çevirin' notunu yazdı. Sarıoğlu'nun paylaşımına yorum yapan onlarca kişi ise 'Göğüslerden dolayı kalp şekli çıktı' yorumunu yaptı. Ünlü sunucunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Kovulmasının ardından yaptığı açıkalamada  'Lüks arabalar, evler, tatiller? Bunlara ulaşmak benim gibi g.t memeye sahip bir kadın için o kadar kolay ki şu ortamda' ifadelerine yer vermişti.

Partneri Ayağını Okşamıştı

Partneri Ayağını Okşamıştı

Sports Digitale YouTube kanalında program yapan Hande Sarıoğlu ile partneri Ertan Süzgün'ün geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bir bölümde ilginç anlar yaşamıştı. Sarıoğlu'nun ayağını okşayan Süzgün, peş peşe övgüler yağdırmıştı. Sarıoğlu ise 'Bana mı yürüyorsun?' diyerek şaşkınlığını dile getirmişti.

Vücuduyla ilgili gelen tepkilere kızan Hande Sarıoğlu, 'Bu ülkede 11 yıldır şerefimle, namusumla, karakterimle, duruşumla sunuculuk spikerlik yapıyorum

İşte Hande Sarıoğlu'nun O Fotoğrafı:

İşte Hande Sarıoğlu'nun O Fotoğrafı:
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
27
15
15
9
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yolgezen61

adnan oktar bunu beğendi

Trky

bu da işi iyice abarttı. ne mal olduğunu ispatlıyor işte