Görüş Bildir
Haberler
Hande Erçel İle Tatile Giden Kerem Bürsin'den Serenay Sarıkaya Hamlesi! 5 Sene Sonra Etiketi Kaldırdı...

Hande Erçel İle Tatile Giden Kerem Bürsin'den Serenay Sarıkaya Hamlesi! 5 Sene Sonra Etiketi Kaldırdı...

Müge Kakşi
24.04.2021 - 18:17

Ekranların sevilen dizisi Sen Çal Kapımı'da ki aşk gerçek oldu. Kerem Brsin ve Hande Erçel çifti her ne kadar aşk iddialarını hala kabul etmese de Maldiv'lerde yaptıkları tstil ile sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştüler. Gözlerden kaçmayan bir diğer olay ise Kerem Bürsin'in eski aşkı Serenay Sarıkaya'nın etiketli olduğu bir fotoğraftan etiketi kaldırması oldu. İddialara göre sevgilisinin adının sürekli Serenay Sarıkaya ile rahatsız olan Hande Erçel Kerem Bürsin'in etiketi kaldırmasına neden oldu. İşte olayla ilgili detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kerem Bürsin Eski Aşkını Tarihe Gömdü

Kerem Bürsin Eski Aşkını Tarihe Gömdü

Kendisi gibi oyuncu olan Serenay Sarıkaya ile dört yıllık ilişkisi 2019'da sona eren Kerem Bürsin, uzun süre özel hayatında sessiz kaldı. Haklarında çıkan aşk iddialarını her seferinde yalanlayan Bürsin ile dizideki partneri Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde birlikte Maldivler tatiline çıktı.

Instagram'da tatil pozunu yayınlayan Bürsin ile Erçel'in mesajlaşması sosyal medyada gündem oldu. Yakışıklı oyuncunun kısa süre sonra gelen flaş hamlesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'yı 2016 yılında birlikte gittikleri tatilden çekilen bir kareye etiketleyen Bürsin, neredeyse beş sene sonra 'Serenay Sarıkaya' etiketini kaldırdı.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; aşk yaşadığı iddia edilen Bürsin'in isminin sürekli Sarıkaya ile anılmasından rahatsız olan Hande Erçel, yakışıklı oyuncuya resti çekti. Kerem Bürsin, Erçel'in uyarısının ardından hiç düşünmeden fotoğraftaki Serenay etiketini kaldırıp eski aşkını tarihe gömdü.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel Aşkı

Kerem Bürsin ve Hande Erçel Aşkı

Kerem Bürsin'in paylaştığı bu fotoğrafın yorumları ise gözlerden kaçmadı;

Erçel: Amanım

Bürsin: Sensin amanım! Bu arada ne güzel fotoğraf çekiyorsun sen.

Erçel: O zaman diğerlerini de görelim.

Bürsin: Her an her şey olabilir güzelim.Bürsin'in 1.5 milyondan fazla beğeni alan tatil pozunun altında birbirlerine samimi mesajlar yazan ikiliye, takipçilerinden 'Artık itiraf edin' şeklinde yorumlar geldi.

Bu İçerik İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın