Görüş Bildir
Haberler
Hamilton Çin'de Hızlı Başladı

Hamilton Çin'de Hızlı Başladı

Fatih
10.04.2015 - 19:23
İçeriğin Devamı Aşağıda

2015 Formula 1 şampiyonasının 3. yarışı olan Çin GP öncesinde gerçekleştirilen 2. antrenman seansını Mercedes pilotu Lewis Hamilton ilk sırada tamamladı.

Sabah seansında da en hızlı isim olan Hamilton, 2. seansta derecesini iyileştirdi ve 1.37.219 yaparak en hızlı isim oldu.

Seansı 2. sırada tamamlayan isim Ferrari’den Kimi Raikkonen oldu. Raikkonen en hızlı turdan 0.4 sn yavaş kaldı.

Red Bull’dan Daniel Ricciardo 1.1 sn geride 3. hızlı zamanı kaydederken onu Ferrari’den Sebastian Vettel ve Mercedes’ten Nico Rosberg takip etti.

Fren sorunu yaşayan ve pist dışına çıkan Red Bull pilotu Daniil Kvyat seansı 6. sırada tamamlarken onun arkasında Williams’tan Valtteri Bottas, Sauber’den Felipe Nasr ve Lotus’tan Romain Grosjean yer aldılar.

McLaren pilotu Jenson Button en hızlı turdan 2 sn yavaş kaldı ancak 10. sırada yer alarak sürpriz yaptı. Takım arkadaşı Fernando Alonso ise 2.5 sn yavaştı ve 12. hızlı zamanı kaydetti.

Lotus’tan Pastor Maldonado 11. olurken Toro Rosso pilotları Verstappen ve Sainz ancak 14 ve 15. olabildiler.

Force India pilotları bir kez daha yavaş kaldılar. Hulkenberg seansı 16. sırada, takım arkadaşı Perez ise 18. sırada tamamladı.

Yüksek hızda kaza yapan Felipe Massa 17. sırada seansı tamamlarken Manor’un en hızlı turu, yaklaşık 6 sn yavaş kaldı.

Seansta bir ara pit alanına seyirci daldı. Pistte araçların arasından geçerek pit duvarına geçen seyirciye güvenlik görevlileri müdahele ettiler.

TRF1

Kaynak: http://www.trf1.net/formula1_haberler...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın