Görüş Bildir
Haberler
Hamilelik Döneminde Bu 21 İnanılmaz Filmle Ağlamak, Gülmek ve Korkmak Sizin İçin Serbest!

Hamilelik Döneminde Bu 21 İnanılmaz Filmle Ağlamak, Gülmek ve Korkmak Sizin İçin Serbest!

ilgilili
14.09.2017 - 18:47

Genellikle filmleri izlerken kendimizi karakterlerle bağdaştırırız ve bu nedenle bazen çok duygusal bazen ise çok mutlu oluruz. Tabi hamilelik dönemi çok ayrı oluyor. İşte bu filmler bizleri bir duygudan başka duyguya götürecek. 

Buzzfeed okuyucularına, bebek beklerken izlemekten keyif aldıkları filmler soruldu. Gelen cevaplardan sizler için derlediğimiz inanılmaz filmlere göz atalım.

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/kimberleydad...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Waitress (Garson kız)

Bu filmde başrol oyuncumuz Keri Russell hayatından çok mutlu olduğu için bebek istemiyor. Ama onun için korkutucu bir olayla karşılaşana kadar.. Hamile olduğunu öğrendikten sonra tüm hayatı değişiyor. Kendimizi bu filmde bir anne olarak hissedeceğiz ve aşırı korku, şüphe duygularına kapılacağız.

2. Away We Go (Uzaklara Gidelim)

Başrolde Maya Rudolp ve John Krasinski. Karakterler, kendileri için güzel bir ev ararken karşılaştıkları insanların farklılıklarına dikkat ediyorlar. Bu ebeveynler sevgiye farklı gözle baktığı için ortaya eğlenceli bir film çıkıyor. Tabi bazen de ateş dolu...

3. Bridget Jones's Baby (Bridget Jones'ın Bebeği)

40 yaşında yeni boşanmış güzel Bridget artık özgürdür ve sosyal olmaya başlamıştır. İlk başta hayatı çok güzel gelse de gün geçtikçe işler değişmiştir.

4. Where The Heart Is (Kalbin Olduğu Yer)

4. Where The Heart Is (Kalbin Olduğu Yer)

Natalie Portman tüm güzelliğiyle 17 yaşında genç, hamile bir kızı canlandırıyor. Tabi film bu güzellikle devam etmiyor. Sevdiği adam bir dükkanda güzel kızımızı terk ediyor ve Novalee orada gizlice yaşamaya başlıyor.

5. Father of The Bride (Gelinin Babası)

5. Father of The Bride (Gelinin Babası)

George Banks güzel kızını evlendirmek istemiyorken başına çok değişik olaylar gelir. Bu sırada damadı da sevmediğini söyleyemez ve heyecan dolu düğün telaşı başlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Up (Yukarı Bak)

6. Up (Yukarı Bak)

Ellie ve Carl küçük yaşta tanıştılar ve birbirinden çok farklılar. İki küçük çocuk büyür ve evlenirler ancak başlarına kötü bir olay geliyor. Ellie çok hastalanmış ve en büyük hayali olan dünyayı gezmeyi Carl onun için gerçekleştirmeye başlıyor.

7. Junior (Ufaklık)

7. Junior (Ufaklık)

Bu film imkansız bir şeyin olmadığını gösteriyor ve Schwarzenegger hamile kalıyor.

8. The Giver (Seçilmiş)

8. The Giver (Seçilmiş)

Acının, kaderin ve savaşların olmadığı bir dünyayı ele alıyor. Gencimiz gerçek duyguları ve gerçek dünyayı bulmak için çaba harcıyor.

9. Arrival (Geliş)

Evet sonunda uzay gemileri Dünya'ya iniş yapıyor. Uzaylılarla iletişim kurması için Dr. Louise Banks çağırılıyor ve fizikçi Ian Donnelly yardımcı oluyor. Peki sorun ne? Uzaylılar barışçıl mı yoksa istilacı mı?

10. She's Having a Baby (Bebeğimiz Olacak)

10. She's Having a Baby (Bebeğimiz Olacak)

Yeni evli çiftlere aileler sürekli torun isteyerek baskı yapıyorlar. Tabi bu durum karşısında bocamaları an meselesi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. What to Expect When You're Expecting (Dikkat Bebek Var)

Doğumlarına çeyrek kala yolları kesişen 5 çift aynı dönemde bebek beklemenin heyecanını birlikte yaşıyorlar.

12. The Switch (Sürpriz Baba)

12. The Switch (Sürpriz Baba)

40 yaşında olan Kassie Larson, suni döllenme ile hamile kalmıştır ama buradaki sürpriz Kassie'nin en iyi arkadaşı olan Wally kendi dölüyle değiştirmiştir.

13. Nine Months (Dokuz Ay)

13. Nine Months (Dokuz Ay)

5 yıldır birlikte olan çiftimizin bir bebeği olacakken, çocuklardan bunalmış olan psikiyatr Samuel sevgilisinden ayrılır..

14. Look Who's Talking (Bak Şu Konuşana)

14. Look Who's Talking (Bak Şu Konuşana)

Eve iki tane köpek gelir ve evdeki karışıklıklar çoğalır. Tabi çocuklar bu köpekleri çok sever çünkü konuşabilirler.

15. The Back Up Plan (B Planı)

Kadınların çoğunun rüyası, bir koca bulmak ve anne olmak. Zoe de bu bekleyişe son vermek istiyor. Zoe ve Stan tanıştıktan sonra çok güzel bir ilişkileri oluyor fakat ortada bir sorun oluşuyor Zoe hamile kalıyor ve bunu saklıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Juno

Kafası karışık, eğlenceli bir lise öğrencisi sürpriz bir şekilde hamile kalır. Çözüm ararken aklına çocuğu doğurduktan sonra zengin bir aileye vermek gelir. Tabi bu olaylar onu çok olgunlaştırır.

17. Bad Moms (Kötü Anneler)

Annelik konusunda başarılı olmayan 3 anneyi anlatıyor. Mükemmel bir anne olan Amy'nin artık canına tak etmiştir ve artık o da çılgın anneler kervanına katılır.

18. Love, Rosie

Rosie ve Alex 5 yaşından beri arkadaştır ve aralarında aşka dair hiçbir şey yoktur fakat sevgili olayları işin içine girince ikisi de birbirini kıskanır.

19. Little Miss Sunshine (Küçük Gün Işığım)

Hoover ailesinin her bireyi denemekten yılmayan sıcak insanlar. Bir Volkswagen minibüsüne doluşup ailelerinin en küçük bireyinin hayalini gerçekleştirmek için Kaliforniya’ya doğru yola çıkarlar. Bu üç günlük trajikomik yolculuk sürprizlerle ve aile fertlerin hayal bile edemeyeceği bir sonla tamamlanacak.

20. Rosemary's Baby (Rosemary'nin Bebeği)

20. Rosemary's Baby (Rosemary'nin Bebeği)

Tanınmış bir aktör olmak isteyen Guy ile güzeller güzeli Rosemary yeni evlerine alışırken, Rosemary hamile olduğunu öğrenir ve işler değişir. Rüyasında korkutucu şeyler gördüğü için komşularından şüphe eder.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Pulp Fiction (Ucuz Roman)

İki birbirine aşık soyguncu, öte yandan iki kaşarlanmış gangster... Cesur bir boksör ise para karşılığı hile yapmayı reddederek şehirden kaçar. Kader bu aykırı tipleri bir şekilde birleştirir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
22
10
8
7
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın