Görüş Bildir
Haberler
Halkbank Ailesi Yemekte Bir Araya Geldi

Halkbank Ailesi Yemekte Bir Araya Geldi

Onedio Medya
14.03.2014 - 17:36 Son Güncelleme: 14.03.2014 - 18:32

Halkbank Ailesi Yemekte Bir Araya Geldi

Yer aldığı üç kulvarda da şampiyonluk şiarı ile yoluna devam eden Halkbank Spor Kulübü, yemekte bir araya gelerek yorgunluk attı, moral depoladı.

Halkbank Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun ev sahipliğinde, Gölbaşı Beykoz Restoran’da düzenlenen yemeğe teknik heyet ve sporcularla ailelerinin yanı sıra Kulüp Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, Genel Sekreter Muhammet Zaim, Genel Kaptan Mehmet Tüfekçi, Voleybol Şube Sorumlusu Dr Atakan Mermer ve Genel Muhasip Ahmet Karakaş katıldı.

Yemekte oyuncular, aileleri ve teknik heyete hitap eden Kulüp Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, kulüp olarak yoğun bir iş ve çalışma temposunun içinde yer aldıklarını hatırlatarak şunları söyledi:

“Bildiğiniz gibi Lig, kupa ve Şampiyonlar Liginde yarışıyoruz. Ayrıca kulüp yönetimi olarak organizasyon faaliyetlerini sürdürüyoruz. Herkes büyük emek veriyor. Kısa bir sonra burada çok kıymetli rakipleri ağırlayacağız. Hem sportif olarak, hem organizasyon başarısı olarak inşallah camiamıza yakışan işler çıkartacağız. Burada oyuncularımızın eşlerine ailelerine de çok teşekkür ediyorum. Gerçekten büyük özveri ile takıma destek oluyorlar. Ailelerimizle birlikte, emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sizlere bir kez daha başarılar diliyorum.”

Eğlenceli ve samimi bir ortamda geçen yemekte zaman zaman Başkan Süleymanoğlu ile kimi sporcular mangalın başına geçerek hünerlerini gösterdiler.

Kaynak: http://www.voleybolunsesi.com/content...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın