Görüş Bildir
Haberler
Halı mı Kilim mi? Ev Dekorasyonun Gizli Kahramanı Halı ve Kilim Modelleri

etiket Halı mı Kilim mi? Ev Dekorasyonun Gizli Kahramanı Halı ve Kilim Modelleri

Ezgi Bulut
20.08.2021 - 18:00

Eve serilmediğinde hep bir eksiklik hissettiren, evi adeta bir yuva yapan en önemli ürünlerden birisi halılar. Her odada mutlaka kullanılan evi bambaşka bir havaya sokabilecek güçte olan halılar, yazın yerlerini daha bir ferahlık sunan kilimlere bıraksa da ikisi arasında tercih yapmak epey zor. Farklı ve birbirinden güzel halı kilim modelleri sizler için derledik.

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yuvarlak örme hasır

1. Yuvarlak örme hasır

Camın önünde ya da okuma köşenizde kendinize ait bir alan yarattıysanız sizi iyi yansıtacak motifte bir örme hasır ortama bohem bir hava katacak.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Çok kaliteli ver çok hoş bir ürün tereddüt etmeden alabilirsiniz.

Diğer motiflere buradan ulaşabilirsiniz.

2. Oval örme hasır

2. Oval örme hasır

Daha büyük, renkli ve oval bir şeyler istiyorum diyorsanız özellikle yazlıklarda kullanabileceğiniz renkli otantik hasır size göre.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Ben çok beğendim. Evimin havası değişti resmen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. 

3. Peluş halı

3. Peluş halı

İçim gibi yumuşacık halılarım olsun diyorsanız peluş halı tam size göre. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Çok uygun fiyata aldım. Rengi tam istediğim gibiydi ve kargolama çok hızlıydı. Kenarlarına overlok yapılmıştı. Ben çok memnun kaldım tavsiye ederim.

4. Post

4. Post

Şömine başında kullanamasanız bile berjerlerin ya da aynanızın önünde çok güzel duran post halı mekanınıza hem sıcak hem çok hoş bir hava katacak. İster banyoda, ister odanızda kullanabilirsiniz. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 5 numara 10 yıldız. Aşık oldum resmen .Şimdi teslim aldım hemen yazmak istedim. Rengi ekru, kar beyaz değil. Elimle avuçladım sadece bir iki tüy döküldü. 

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

5. Shaggy halı

5. Shaggy halı

Makine ya da el dokuması olan ve uzun ipliklerle dokunan shaggy halıların temizliği biraz daha zor olsa da çok estetik olduğu için sıkça tercih edilen bir model. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Gelir gelmez salonun atmosferini müthiş değiştirdi. Halı gerçekten çok yumuşak ve şık. Benim odam genel olarak gri, kahve ve bej tonlarına hakim. Halıyla tam anlamıyla eşleşti diyebilirim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pathwork halı

6. Pathwork halı

Kumaş birleştirme tekniği olan patchworkun halılara taşınmış şekilleri de oldukça sanatsal. Farklı renk ve desenleri tek bir halıda birleştiren bu patchwork halıyı evinizin her odasında rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Çok beğendim modern ve şık duruyor. Paketleme çok iyi, teşekkürler artloop halı.

7. Siyaz beyaz uyumu

7. Siyaz beyaz uyumu

Siyah beyaz ve genelde çizgilerin tercih edildiği modern halı minimalist dekorasyonların olmazsa olmazı. Mekana hem hareket katıyor hem de oldukça asil. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Ürün çok şık ve güzel duruyor yumuşacık mutfağım için aldım çok güzel durdu.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

8. Karabağ kilimi

8. Karabağ kilimi

Karabağ başta olmak üzere farklı coğrafyalarda dokunan Karabağ kilimi, genelde koyu zemin üzerine floral motiflerin işlendiği bir halıdır. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Anneme aldım. Tek kelime ile MUHTEŞEM. Gerçekten fotoğraftakinden daha güzel geldi çok hızlı kargoya verildi ve paketlemesi de çok özenliydi. Uzaktan elle dokunmuş gibi duruyor. Renkler çok canlı. Emeği geçenlerin ellerine sağlık.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

9. Figürlü modern halı

9. Figürlü modern halı

Hayvan, bitki ve farklı birçok figürün olduğu rengarenk halıların enerjisi bir başka. Dijital baskılı halı kedi sahiplerinin çok hoşuna gidebilir. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Capcanlı, modern ve farklı bir ürün, kargo, güzel ve hızlı geldi, farklı boyutlarını da almayı düşünüyorum, fiyat kalitesine göre çok uygun.

10. Kendir kilim

10. Kendir kilim

Kendir bitkisinin lifleriyle dokunan, genelde krem rengin üstüne işlenen motiflerden oluşan kendir kilim evinizde fark yaratacak bir parça.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Abstract halı

11. Abstract halı

Simetri ve motiften ziyade zıt ya da uyumlu renklerin gelişigüzel birbiriyle karışması şeklinde tasarlanan abstract halı özellikle salon ve genç odalarına çok şık bir hava katıyor. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Harika kalite altı asla kaymıyor renkler şahane tam fotoğraftaki gibi.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz. 

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
7
5
5
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın