Görüş Bildir
Haberler
Hakkari ve Mardin'de PKK Saldırısı: 5 Polis Şehit

Hakkari ve Mardin'de PKK Saldırısı: 5 Polis Şehit

Deniz Gök
15.09.2015 - 18:54 Son Güncelleme: 16.09.2015 - 11:06
İçeriğin Devamı Aşağıda

İki ayrı ilde PKK saldırısı

Hakkâri-Van karayoluna döşenen patlayıcının akşam saatlerinde polis aracının geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu 2 polis şehit oldu, 2 polis de yaralandı. Mardin'in Nusaybin ilçesinde de gece geç saatlerde yine aynı şekilde düzenlenen saldırıda 3 polisin şehit olduğu, 1 polisin de yaralandığı bildirildi.

Bugün saat 17.00 sıralarında PKK'lılar Hakkâri- Van karayoluna önceden döşedikleri patlayıcıyı, polis aracının geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlattı. Patlamada büyük hasar gören araçta bulunan 2 polis şehit oldu, 2 polis yaralandı.

Şehit düşen polislerin isimlerinin Mehmet Tuğal ve Serkan Çölkesen olduğu belirtilirken, yaralı polis memurlarının tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

Patlamada bir hükümlü de hayatını kaybetti

Hakkari Valiliği, Hakkari-Van karayolundaki patlama ile ilgili yazılı açıklama yaparak Yüksekova Adliyesi’nde tutuklanan A.K. isimli bir hükümlünün de hayatını kaybettiğini bildirdi.

Mardin Nusaybin'de 3 polis şehit oldu

Mardin Nusaybin'de 3 polis şehit oldu

Gece 23.40 sıralarında Nusaybin'in Demiryolu - Üçyol bölgesinde teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcı, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne ait zırhlı aracın geçişi esnasında patlatıldı. 

Olayda, araçta bulunan bir komiser ile polis memurlarından 2'sinin şehit olduğu, 1 polis memurunun da yaralandığı bildirildi. 

Yaralı polisin, Nusaybin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı belirtildi. 

Patlayıcının infilak ettirilmesiyle birlikte çevredeki evlerde de hasar oluştuğu bildirilirken ilçede PKK'lılara yönelik operasyon başlatıldığı öğrenildi. 

DHA, AA ve Hakkari Valiliği

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda