Görüş Bildir
Haberler
Hadi Özışık'tan Sedat Peker Açıklaması: 'Gazeteci Olarak Sohbet Ettim, Hatam Mesafeyi Koruyamamak'

Hadi Özışık'tan Sedat Peker Açıklaması: 'Gazeteci Olarak Sohbet Ettim, Hatam Mesafeyi Koruyamamak'

Gazeteci Barış Yarkadaş, yayınlanan videolarda Sedat Peker ile diyaloğu tepki çeken Hadi Özışık'la konuştuğunu ve kendisinin 'Bir gazeteci olarak sohbet yaptım. Benim oradaki hatam mesafeyi koruyamamak' dediğini aktardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında arama ve tutuklama kararı bulunan Sedat Peker'in görüşme kaydını yayınladığı Hadi Özışık, gazeteci Barış Yarkadaş'a konuştu.

Özışık, 'Beni Sedat Peker aradı ben değil, görüşmenin kaydedildiğimi bilmiyordum. Biz normal, bir gazeteci olarak sohbet yaptım. Benim oradaki hatam mesafeyi koruyamamak. Videoyu izleyince bunu fark ettim, kendimle yüzleştim' dedi.

Özışık, 'Hatam mesafeyi koruyamamak' demiş

Özışık, 'Hatam mesafeyi koruyamamak' demiş

TV 100'de ekrana gelen Sağlı Sollu programında Hadi Özışık'la konuşmasını aktaran Barış Yarkadaş, şunları söyledi:

'Hadi ile aynı gazetede de çalıştık. Çok uzun yıllardır tanıyorum, dolayısıyla sosyal ilişkimiz var. Nargile esprisi yapıldı. Troller saldırdı. Sedat Peker'in Hadi Özışık görüşmesi cumartesi günü yapılmış. Bununla ne alakası var? 'Hadi Özışık'la konuştum. Söylediği şey şu: 'Beni Sedat Peker aradı, ben değil. Ben kaydedildiğimi bilmiyordum. Biz normal, bir gazeteci olarak sohbet yaptım. Benim oradaki hatam mesafeyi koruyamamak. Videoyu izleyince bunu fark ettim kendimle yüzleştim.' Hadi Özışık süreç bitene kadar televizyona çıkmayacağını, Bakan Soylu'ya bilerek bilmeyerek zarar vermek maksatı olmadığını söyledi. Bunlar Hadi Özışık'ın sözleri.'

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
11
4
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yigit Karabey

utanmaz yilisik yalaka...SUS artik...cek git, hangi delige giriyorsan gir!!!