Görüş Bildir
Haberler
Hacıosmanoğlu: "Onur'u Satmadığım İçin Pişmanım"

Hacıosmanoğlu: "Onur'u Satmadığım İçin Pişmanım"

Batuhan
11.12.2015 - 12:05

Trabzonspor'un eski başkanı, en büyük pişmanlığının Onur Kıvrak konusunda yaptırım yapmaktan kaçınması olduğunu söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçimleri kaybeden Trabzonspor' un Eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu , başkanlığı döneminde yaşadığı en büyük pişmanlığın Onur Kıvrak ile Süleyman Hurma arasında yaşanan gerginlik sonrası başarılı eldiveni elden çıkartma kararı almaması olduğunu söyledi.

'Trabzonhaber.com.tr' adlı internet sitesine açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu, 'Başkanlık dönemimde yaşadığım en büyük pişmanlık Onur Kıvrak'ı Makedonya'da yaşanan olaylardan sonra satmamak veya kadro dışı bırakmamak oldu. Bu konuda Asbaşkanım Ali Kemal Başaran'dan özür diliyorum. dönem bana çok baskı yapmıştı. Ama onu dinlemedim. O gün alamadığımız bu karar daha sonra takıma sirayet etti.' dedi.

Seçimlere Ali Ağaoğlu'nun desteği olmasa girmeyeceğini de açıklayan Hacıosmanoğlu, 'Ali Ağaoğlu seçimleri kazanırsak kulübe 50 milyon lira sıcak para sokacağını söylemişti. Ben de bu yüzden aday olmaya karar verdim. Ama seçimi kazanamadık.' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
8
1
1
1
0
0