Görüş Bildir
Haberler
Habertürk'teki Nebati Söyleşisi Kriz Çıkardı: Altaylı'nın Yazısı Yayından Kaldırıldı

Habertürk'teki Nebati Söyleşisi Kriz Çıkardı: Altaylı'nın Yazısı Yayından Kaldırıldı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Habertürk'ten Sevilay Yılman'a verdiği röportaj kriz çıkarttı. HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, sohbetin yazılmamak kaydıyla yapıldığını ve izin alınmadan yayınlandığını aktardı. Ancak Altaylı'nın yazısı daha sonra yayından kaldırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fatih Altaylı bugünkü yazısında Habertürk yazarı Sevilay Yılman ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati arasında geçen diyaloğun bir röportaj olmadığını şu ifadelerle aktardı:

'Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin röportajını okuyunca ne yalan söyleyeyim hoşuma gitti. Alışılmadık derecede hatta fazla açık sözlü, kamplaştırıcı olmayan, partiden çok toplumsal beraberliğe vurgu yapan, samimi bir röportajdı.

Sonradan da anladık ki, aslında bu bir röportaj değil, samimi bir sohbet, bir teşekkür telefonu içinde yapılan bir hasbıhal, bir dostane konuşma imiş. Yani aslında yazılmamak kaydıyla yapılmış. Bu durum belirtildiği halde yayınlandıysa bence ayıp edilmiş. 'Güven' talebinde bulunan Bakan’a haksızlık olmuş. Bakan’ın aslında “Kayıt dışı” olan ama yayınlanan sözlerine gelince…'

Yayından kaldırıldı

Yayından kaldırıldı

Ancak Fatih Altaylı'nın yazısının ilgili bölümü bir süre sonra Habertürk sitesinden kaldırıldı.

OdaTV'ye konuşan Fatih Altaylı, 'Onu bana değil, yayıncıya sorun. Ben yazmakla mükellefim, yayınlamakla değil. Ben bir şey yazdıysam bilerek yazmışımdır. Yazdığımın dışında bir şey söylemem ben” ifadelerini kullandı.

Nebati'nin Yılman'a yaptığı o açıklamalar 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
8
7
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Yakında Fatih'e de yol verirler... .... 🤪😡😠